Vrei sa stii cum e sa fii model de videochat la Heylux?

6
1729

 Ai fost vreodata curioasa sa afli cum este sa fii model de videochat in unul din cele mai bune studiouri de videochat din Iasi? Stiu ca si eu am fost, pana in momentul in care chiar am devenit unul. Si nu oricum, ambitia m-a adus atat de departe incat acum sunt printre cele mai bune modele de videochat de la Heylux.

Nu spun ca nu toate fetele castiga bani aici. Cu toate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, iar saptamanal se bucura de bonusuri intre 300 si 3.000 de lei, doar ca eu spuneam ca eu ma aflu intr-un top 10, sa spunem.

Sunt printre fetele care castiga cei mai multi bani la Heylux Iasi

Ce inseamn acest top 10? Inseamna ca eu sunt printre cele 10 fete care castiga cei mai multi bani din videochat la Heylux. Si stii cum e sa faci videochat aici? Este o experienta unica in fiecare zi, ceva ce n-ai mai intalnit la alt job in Iasi, crede-ma.

Ori de cate ori vin la studio, plec cu un zambet larg pe fata si cu o suma imensa de bani. Adica niciodata nu s-a intamplat sa plec posomarata sau obosita de la job, cum eram inainte. Acum plec de la Heylux plina de energie, chiar. Lucrez pe tura de dimineata si termin pe la 3-4, iar apoi am restul zilei pentru mine.

Deci, e normal sa fiu plina de energie si fericita, mai ales cand am sume atat de mari in mana, uneori si peste 800 de lei intr-o zi. Cand stii ca vei primi la sfarsitul turei de munca o asemenea suma, parca totul e mult mai bine. Sentimentul acesta il am zilnic, absolut in fiecare secunda.

Pe langa faptul ca se intampla mereu lucruri noi si n-am timp sa ma plictisesc, stiu ca eu castig bani in cele mai frumoase conditii de munca, din cel mai bun studio de videochat din Iasi.

E relaxant sa fiu model de videochat la cel mai bun studio de videochat din Iasi

Nu-mi lipseste nimic de la jobul de la Heylux, daca stau sa ma gandesc. Stii cum este sa fii model de videochat aici? Gandeste-te cum e sa fii luata din fata blocului cu o masina de la Heylux si condusa la munca, fara sa ai griji si probleme, apoi sa mergi intr-un studio super frumos si elegant, unde toata lumea te ajuta.

Absolut toata lumea ofera ajutor si suport la Heylux, n-are cum sa-ti lipseasca ceva. Si-n aceste conditii super, te mai gandesti ca stai doar 8 ore pe net pentru sume intre 300 si 800 de lei. Ce poate fi mai super de atat?

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.