Vrei sa obtii si tu un bonus de angajare de 46.200 lei? Afla cum, la Heylux!

10
1806

Cand venea vorba de videochat, unul din toate lucrurile imi placea cel mai tare era bonusul de angajare. De ce? Pentru ca acesti bani sunt primiti degeaba, doar pentru o semnatura. Iar eu iubesc sa primesc bani fara sa muncesc pentru ei. Si cel mai mare bonus primit pana acum a fost la Heylux.

Poate o sa par putin egoista acum, sau putin materialista, dar carei femei nu i-ar placea sa primeasca o multime de bani? Mai ales cand stii ca nu faci nimic rau pentru acei bani, ci doar stai pe net.

Cam asta inseamna, de fapt, videochatul. Cel putin pentru mine, angajarea in videochat la Heylux inseamna doar socializare pe net :))). E ca si cum as fi acasa si as sta pe Skype, vorbesc serios. Am reusit sa atrag atatia admiratori online si sa-i cuceresc prin atatea cuvinte, incat nu vor altceva decat sa vorbim toata ziua.

Castig zilnic peste 400 de lei din jobul in videochat, la Heylux

Si pentru asta, ei ma platesc. Iar banii sunt bine-veniti in viata mea. Chiar daca nu multe femei recunosc asta, eu recunosc: iubesc banii. Cu toate ii iubim, mai ales cand ii obtinem usor, fara prea multe eforturi, asa cum fac eu la Heylux. Zilnic, incasez peste 400 de lei la Heylux.

Trebuie sa recunosc ca si decorul si serviciile oferit de Heylux ma ajuta sa castig asa usor bani. Daca nu erau profesionistele de la Heylux, nu castigam bani doar asa, din vorbe.

Insa, ele mi-au pus la dispozitie un decor senzational, cu amenajari scumpe si rafinate, dotari tehnice de ultima generatie, training specializat, make-up in fiecare zi, sedinte foto unice si libertate deplina.

Totul imi este garantat la Heylux, oferit cu mare drag, iar eu trebuie doar sa profit de asta si sa castig bani. Iar cand membrii de pe site-urile de videochat ma vad inconjurata de amenajari stralucitoare, cheltuie sume imense de bani cu mine.

Pachetele de bonusare de la Heylux ajung pana la 46.200 lei

Si, dupa cum spuneam, cel mai tare mi-a placut in angajarea la Heylux faptul ca, dupa 30 de zile muncite, mi-am primit bonusul de angajare promis. Bonus pentru care eu n-am facut absolut nimic, ci am semnat contractul legal de angajare in videochat.

Oricum eu voiam sa lucrez in videochat la Heylux si sa castig bani, iar acest bonus de angajare chiar ca a fost un bonus, pentru ca l-am primit chiar pentru nimic. Este vorba de o suma de 10.000 de lei, pe care i-am primit in mana drept multumire pentru ca m-am angajat.

Si orice fata care se angajeaza la Heylux poate alege un asemenea pachet de bonus, cel mai mare fiind de 46.200 de lei, la o durata contractuala mai mare. Cum sa nu iubesti Heylux?

10 COMENTARII

    • Exact. Heylux dispune de mai multe pachete de bonusare, pe care le ofera fetelor care se angajeaza, in functie de durata contractuala pe care ele o aleg 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.