Visul oricarei studente din Iasi este sa castige bani ca la Preziosa

0
1433

Tot timpul ma speria ideea de facultate in trecut, pentru ca ma temeam ca n-o sa ma pot descurca de una singura, fara sa ma ajute ai mei. Stiam c-o sa trebuiasca sa stau in chirie si alte chestii si-mi pica foarte greu acest lucru, ca daca nu ar fi fost jobul de la Preziosa, acum cred ca ma rugam de ai mei sa-mi trimita bani de mancare.

Nu ca vreau sa fac misto sau ceva, n-am nicio intentie, dar majoritatea studentelor stau pe banii parintilor si toate stiu cat e de greu. Multe asteapta pachetul de la parinti sau cate 400-500 de lei amarati acolo pentru cheltuielile lunare. Este greu, ce mai… Pe mine m-a ajutat jobul de la Preziosa, care mi-a usurat viata, ca altfel…

Doar cu jobul in videochat la Preziosa ma descurc in Iasi

Ai mei castiga impreuna 2500 de lei, iti dai seama ca din banii astia nu aveau cum sa ma ajute prea tare. Numai vreo 500-600 de lei e chiria, si facturile si toate astea ajungeau si ele pana la vreo 400 de lei. Cam 1000 de lei se duceau numai pe astea, oricum, plus cheltuielile si taxele la facultate.

Parintii mei n-ar fi facut fata, oricum. De asta majoritatea studentelor din Iasi nici nu prea au bani, ca multe din ele isi platesc cheltuielile si dupa raman fara. Vezi? De asta e bine sa ai un plan de rezerva mereu. Planul meu de rezerva este jobul de la Preziosa, nici nu se putea altfel.

Nici n-am stat la discutii cand m-am angajat in videochat aici. Nu le-am spus alor mei, n-am spus nimanui, m-am angajat si aia a fost. Nu-mi placea mie sa trebuiasca sa ma limitez, voiam mai mult. Sunt tanara, ce naiba! Iar in Iasi, un oras atat de frumos, n-am cum sa stau fara sa vreau sa ma distrez.

Ca studenta, e super ca pot avea sumele astea uriase in mana

Distractiile costa, iar eu ajung iar la subiectul Preziosa. De ce tot zic de Preziosa? Ca eu, ca studenta, reusesc sa castig dintr-un job la acest studio mai bine de 4.960 de lei in fiecare luna. Cu banii acestia imi permit luxul de pe lume la varsta mea. Ma rasfat in fel si chipuri, sunt invidia fetelor din facultate.

E si part-time, oarecum, ca-mi fac eu programul de munca in asa fel sa pot merge si la cursuri. Fetele ma invidiaza, de-ar sti ele cat castig la Preziosa, ar vrea si ele. E visul iesencelor sa castige banii astia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.