AcasăLucky StudioVideochatul la Lucky Studio este cea mai bună alegere pentru mine

Videochatul la Lucky Studio este cea mai bună alegere pentru mine

După mult timp în care m-am ascuns şi m-am temut, m-am decis să îmi iau inima-n dinţi şi să vorbesc despe videochat. Acum ceva timp, am lucrat într-un studio de videochat din Bucureşti. Dar…dacă nu ar fi apărut Lucky Studio în peisaj, cred că aş fi avut cea mai proastă părere despre videochat.

Înainte să mă angajez la Lucky Studio, am fost model de videochat într-un alt studio din Bucureşti, căruia nu-i dau numele. Experienţa mea din acel loc a fost dezamăgitoare de-a dreptul.

Mi-au vorbit urât, îmi luau mai bine de 70% din câştiguri, mă minţeau, mă puneau să fac curăţenie o dată pe săptămână în tot apartamentul, şi aşa mai departe. Asta pentru că nu eram într-o clădire mare, ci într-un apartament îngrămădit. Ca să vezi cât de departe ajunge tupeul unora.

După câteva luni bune de muncă în acest studio de videochat, m-am decis să renunţ şi am plecat cu o părere foarte proastă despre videochat. Apoi m-am mutat în Iaşi, pentru că nu mai aveam unde să stau şi m-am mutat la o prietenă.

Lucky Studio m-a salvat în cele mai dificile momente

cute-smile-girl-900x563

Nu ştiu nici eu cum sau când, dar cred că am avut parte de o binecuvântare să ajung fix în Iaşi, unde este Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Am aflat asta ulterior, după ce m-am mutat în Iaşi şi nişte prieteni mi-au povestit. Aşadar, fiind tentată să mai încerc încă o dată, mi-am făcut curaj şi m-am dus la Lucky Studio la interviu.

Diferenţa dintre acel studio de videochat din Bucureşti şi Lucky Studio se vedea de la o poştă, trebuie s-o spun! La Lucky Studio am găsit o clădire uriaşă, cu peste 26 de camere de logare, frumoase şi amenajate foarte uimitor.

Iar Claudia, fata care s-a ocupat de interviul meu, m-a tratat atât de frumos încât am crezut că vorbesc chiar cu mama mea. Când am văzut câte femei lucrează aici, până şi la curăţenie, era evident că n-o să mă pună nimeni să fac curăţenie la Lucky Studio!  

La Lucky Studio, condiţiile de muncă sunt impecabile

DSC_7527

Totodată, când am văzut ce condiţii de muncă sunt aici şi că lucrează doar femei, toate fiind prietenoase şi respectuoase, m-am decis să mai încerc o dată cu Lucky Studio.

Pot spune că mi-am schimbat părerea la 180 de grade! Nici nu mă aşteptam să fiu atât de fericită la Lucky Studio. Mi-au oferit 50% din câştiguri chiar de la început şi pot obţine zilnic între 300 şi 800 de lei.

Şi nu fac nimic, ci doar mă bucur de avantajele de aici. Mi se vorbeşte frumos, am parte de respect şi confidenţialitate, dar mai ales corectitudine. Sunt şi machiată zilnic înainte de tura de muncă, primesc şi transport gratis şi şedinţe foto…

Ce să mai… sunt o norocoasă! Mă bucur că mi-am dat o şansă la Lucky Studio, altfel n-aş fi ştiut niciodată cum e adevăratul videochat.

10 COMENTARII

  1. Nu pot să cred ce spui.. Sunt uimită. Nu ştiam că sunt studiouri care fac asta. Sunt neserioşi, ce mai atâta! Distrug imaginea studiourilor precum Lucky Studio.

    • Măi, acum cu distrusul nu ştiu. Adică Lucky Studio este pe piaţa de mai bine de 8 ani, deci nimeni n-are cum să strice imaginea acestui studio 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img