Un motiv simplu pentru care te-ai angaja si tu la Lucky Studio

6
1273

Probabil cel mai bun motiv pentru care o fata se poate angaja la Lucky Studio este deja bine stiut de toata lumea, insa mai multa informatie nu strica niciodata. Cine stie pe cine pot ajuta cu informatiile din acest articol. Inainte sa incep, am sa pun o simpla intrebare, totusi. Tu, daca ai sti ca ai castiguri lunare peste 6.000 de lei, ai mai avea vreun fel de grija?

In timp ce tu te gandesti la acel raspuns, eu am sa scriu aici principalul motiv pentru care m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio si pentru care cred ca te-ai angaja si tu. De fapt, nu cred, sunt sigura ca te-ai angaja si tu la Lucky Studio tot din acest motiv.

Si pentru tine e avantajos sa fii model de videochat la Lucky Studio

Toata lumea se angajeaza din acest motiv, daca stai s-o iei asa. Si e foarte simplu si sunt sigura ca si tu te-ai gandit deja la asta: banii. Asa cum se castiga in videochat la Lucky Studio, nu se mai castiga in alta parte. Stiu ca videochatul este un domeniu foarte avantajos oricum, dar de cele mai multe ori conteaza si studioul in care lucrezi.

De asta spun ca banii pe care i-as fi putut avea la Lucky Studio m-au atras si m-au facut sa ma angajez aici. In primul rand, vorbesc de bonusurile de angajare. Pentru ca, in caz ca nu stiai, Lucky Studio are un sistem de bonusare prin care orice model nou de videochat primeste la angajare cate o suma de bani.

Aceasta poate fi de cateva sute de lei si pana la sume de peste 10.000 de lei, pentru o simpla angajare in videochat. Asa, am lamurit asta, acum vorbim de banii oferiti ca bonus de performanta la Lucky Studio. Pentru fiecare castig avut in studio, un model de videochat este premiat cu cate un bonus.

Banii castigati din videochat m-au convins ca merita sa ma angajez

Eu, de exemplu, primesc inca 500 de lei bonus in fiecare saptamana pentru castigurile mele. Ceea ce inseamna ca eu castig mai mult de 430 de lei zilnic, pentru a putea primi acest bonus marisor. Poate acum nu ti se par mare lucru 500 de lei, dar gandeste-te ca majoritatea joburilor ofera aceasta suma in jumatate de luna, iar tu il poti primi saptamanal la Lucky Studio, cum il primesc si eu.

Banii acestia se aduna si conteaza, crede-ma. Si stii de ce sunt sigura? Ca in niciun studio din tara nu poti gasi atat de multe avantaje financiare ca la Lucky Studio. De asta sunt convinsa ca ai vrea si tu un job ca al meu, aici!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.