Uite ce simplu am devenit model de videochat la Preziosa!

0
1642
castiguri in videochat
castiguri in videochat

Ca orice alta tanara de varsta mea, dupa terminarea liceului m-am decis sa-mi iau viata-n piept si sa ma duc la facultate in Iasi, unde urma sa-mi gasesc un job si toate cele pentru a ma descurca. Am zis ca m-am decis “sa-mi iau viata-n piept”, pentru ca pe mine nu m-a sustinut nimeni cu banii, de aceea mi-a fost greu. Ajunsa in Iasi, abia dupa ce m-am angajat la Preziosa au inceput lucrurile sa devina frumoase.

Bineinteles ca nu aveam impresia ca totul e roz si frumos in viata, dar nici nu ma gandeam ca va fi asa de greu cu joburile. Mai ales ca eu sunt si studenta si trebuia un job mai lejer, cu mai putine ore de munca si care sa fie la dispozitia mea, pentru a-mi putea imparti cursurile cu jobul.

Preziosa e singurul studio care mi-a captat atentia de la interviu

castiguri in videochat
castiguri in videochat

Cred ca am mers la vreo 30 de interviuri, fara exagerare. Intr-o luna de zile am mers la o multime de interviuri, mergeam la cate 2-3 pe zi si cheltuiam mai mult bani pe drum, decat sa produc ceva. La un moment dat ma enervasem, deoarece toti care ma angajau spuneau ca nu-mi pot oferi decat intre 500 si 800 de lei, iar ceilalti care nu ma angajau spuneau ca n-am destula experienta.

Consider ca meritam o sansa, chiar si fara experienta, dar nu m-am mai complicat degeaba. Renuntasem la un moment dat, am zis ca plec in strainatate si renunt si la facultate. Dar asa a aparut Preziosa in viata mea. O colega de la facultate auzise ca vreau sa renunt si mi-a spus ca are ea o solutie pentru mine.

Mi-a spus sa nu fiu bleaga si sa ma angajez ca model de videochat la Preziosa, astfel castigam si multi bani si puteam continua si cursurile. A stat si mi-a explicat foarte detaliat de ce aceasta sansa e una unica pentru mine, iar eu de curiozitate m-am dus cu ea la studio.

Si astazi sunt model de videochat aici si castig peste 300 de lei zilnic

castiguri in videochat
castiguri in videochat

De acolo, am ajuns sa vreau sa lucrez si o fac si-n ziua de azi. Si astazi sunt model de videochat la Preziosa si sunt foarte fericita cu ce am. Nu a mai trebuit sa ma spetesc cu interviuri enervante, n-a mai trebuit sa pierd timpul, pentru ca acum pot sa am in fiecare zi peste 300 de lei.

Cum? Din videochat la Preziosa, cum altfel? Mutarea intr-un oras nou, chiria, cheltuielile si toate acestea mi se par acum ceva simplu datorita jobului de la Preziosa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.