Totul e mult mai relaxant de cand lucrez la Heylux Iasi!

0
985

Stii cum e omul… mai ales femeia: se streseaza mult, din orice. Mai ales daca iei in calcul nivelul de trai in Romania, intalnesti mai mult de 80% numai oameni stresati si panicati. Din cauza banilor, bineinteles, ca doar banii sunt cauza tuturor problemelor. Si eu obisnuiam sa ma stresez si-o faceam mult, noroc de Heylux ca nu mai fac asta.

De fapt, s-o spun cu mai mult entuziasm. CHIAR CA noroc de Heylux si de jobul de aici, pentru ca viata mea nu a fost nicicand mai frumoasa ca acum. Poate mai am zile si zile, dar mereu la sfarsitul fiecareia imi spun: hai ca totul merge bine. Si datorita cui? Datorita videochatului la Heylux, datorita acestui domeniu de munca.

Jobul de la Heylux imi convine de minune

Un domeniu care, desi poate fi criticat mult, ajuta mii de romance sa isi schimbe situatia financiara in una mai buna. Stresul meu cel mai mare erau cheltuielile in casa, ma gandeam ca daca raman fara job, raman fara bani si fara casa. Eram extremista, numai negativ gandeam.

Si nici nu era sanatos, ca ma distrugea psihic. Sa ma gandesc mereu numai asa, nu aveam pic de liniste… Serios… Si acum stii ce linistita dorm noaptea? Pentru ca stiu ca, indiferent de orice, jobul de la Heylux imi aduce bani, multi bani. Acum ma ocup mai mult si de mine si de fericirea mea, pentru ca parca mi-am luat o greutate de pe umeri.

Ma simt mai usurata, mai linistita. Totul e mult mai relaxant…si-ti explic si de ce. Inainte, daca era frumos afara si voiam sa ma plimb, spuneam ca nu pot, ca am treaba, ca n-am timp, ca nu stiu ce. Eram stresata daca pierdeam 2-3 ore cu plimbatul, spunand ca puteam face altceva mai productiv.

Sunt mult mai relaxata de cand castigurile mele depasesc 5.500 lei

Relaxarea, plimbatul… pana si acestea mi se pareau deloc productive! Si a trebuit sa pun capat, aici m-a ajutat jobul de la Heylux. Lucrez mult mai putin aici, in primul rand, iar dupa 8 ore de videochat aici, am tot timpul din lume pentru mine. Si nu mai e stres, iau totul usor, ca si cum am tot timpul din lume.

Acum ca stiu ca mereu am castiguri de peste 5.500 de lei lunar la Heylux, indiferent de ce as face, de ce sa ma mai stresez? Altfel ma bucur de viata, de timpul meu. Cand merg acasa, ma uit la filme, merg in oras, la restaurant, la spa… Gata cu ganditul prea mult. Acum am de ce sa ma bucur. E mai relaxant sa ma bani datorita acestui job.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.