Sunt una din cele peste 120 de angajate la Lucky Studio şi mă mândresc cu asta!

10
1878
model

        Nu ştiu câtă lume poate spune că se mândreşte cu jobul pe care îl are, dar eu sunt cea mai mândră să fiu angajată ca model de videochat la Lucky Studio. Partea cea mai frumoasă este sentimentul că sunt mândră în ciuda anumitor oameni care nu sunt de acord cu acest job.

Probabil acum 2 ani, înainte să mă angajez la Lucky Studio, eram şi eu la fel. Dar după ce m-am angajat la Lucky Studio, totul s-a schimbat brusc. Aici am învăţat să devin o domnişoară şi o spun fără jenă. Eram genul de fată mai puţin finuţă şi nu prea îmi plăcea să mă aranjez.

Dar fiindcă am dat peste Lucky Studio, un studio al femeilor şi al eleganţei, am devenit inevitabil şi eu la fel. Şi mă bucur, pentru că acum am mai mult succes în viaţă iar lumea mă respectă aşa cum nu m-a respectat niciodată.

De ce mă bucur că sunt model la Lucky Studio?

          Multă lume spune că banii nu contează, dar toţi îşi doresc să-i aibă. Adevărul despre bani este că aceştia deschid toate uşile închise. Iar asta am realizat abia la începutul angajării în videochat cu Lucky Studio.

Aici mi s-a oferit şansa de a obţine în fiecare zi sume între 300 şi 800 de lei. Pot spune că în primele zile am încasat 160-180 de lei pe zi. Asta pentru că nu ştiam încă prea multe despre videochat.

Dar totul era în favoarea mea, iar evoluţia mea la Lucky Studio era una inevitabilă. Training-ul specializat oferit de cei de la Lucky Studio m-a ajutat să obţin, după o lună de muncă la Lucky Studio, suma de 340 de lei, în sfârşit!

Aşa, am evoluat uşor, uşor alături de echipa Lucky Studio. În acest fel, am început să îmi cumpăr lucruri scumpe, haine rafinate, bijuterii preţioase. Iar după un an, chiar o maşină foarte frumoasă. Cum aş putea să nu mă fac impusă când mă afişez precum o adevărată doamnă?

În 2 ani, am obținut tot ce mi-am dorit

          Nu te gândi că am rămas la acei 340 de lei pe care îi câştigam în primele luni la Lucky Studio. Perseverenţa şi determinarea mea m-au făcut să vreau mai mult, şi mai mult.

Atât de mult am vrut, încât astăzi am tot ce mi-am putut dori. Mi-am luat maşină, un apartament în rate şi am dulapurile pline. Acesta este visul oricărei femei, iar eu îl trăiesc cu Lucky Studio. Viaţa mea e liniştită şi fără griji acum. Nu am ce să-mi mai doresc.

 

 

 

10 COMENTARII

  1. E bine că ai reuşit să treci peste prejudecăţi şi peste vorbele altora. Dacă ai făcut ce ai simţit şi astăzi eşti fericită, înseamnă că eşti împlinită.

  2. Da, pentru că dacă am bani, îmi pot cumpăra cele mai frumoase lucruri. Iar fiindcă mă afişez cât mai elegant în societate, mă fac respectată. Prima impresie contează 😀

  3. Păi cu banii obţinuţi de la Lucky Studio am reuşit să plătesc prima rată şi avansul, iar acum plătesc în fiecare lună pentru el. Dar oricum plăteam chiria, aşa că acum e mai bine, pentru că măcar plătesc pentru ceva ce e al meu :*

  4. Lucky Studio nu este precum alte studiouri şi poţi vedea asta peste tot în Iaşi. Noi nu ne ascundem, sunt afişe peste tot cu noi. Asta înseamnă că nu ne temem şi că totul este adevărat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.