Succesul fetelor care lucrează la Lucky Studio

0
1530
lucky studio web

Se spune că minunile durează numai 3 zile, ca în poveşti. Însă, pentru fetele care lucrează la Lucky Studio, o astfel de poveste se transformă de fapt în definiţia realităţii pe care o trăiesc. Lucrează în cadrul celui mai mare studio de videochat din ţară, din Iaşi în mod special. Munca lor este diferită de un job oarecare, unde se munceşte cu sudoarea frunţii cum se spune. Şi bravo lor, că bine fac, ştiind pe ce să se bazeze.

Despre videochat s-a tot spus de-a lungul timpului. Dar poate că nu s-a spus suficient de mult despre un anume studio. Până la urmă orice pădure mai are şi uscăciuni, aşa că oricine poate admite că în acest domeniu mai sunt şi cazuri mai puţin fericite. Nu însă şi când vine vorba de Lucky Studio, locul unde avantajele de a lucra în videochat se confirmă.

Beneficiile fetelor la Lucky Studio

Un loc primitor, un loc care te face să te simţi ca parte dintr-o echipă – aşa descriu fetele acest studio. Cuvintele de laudă parcă nu ajung să se descrie toată lista de avantaje. Dar începem cu ideea că fetele lor sunt modele, că au parte de training, de ajutor să se descurce mai bine cu discuţiile într-o limbă străină. Li se oferă camere în care să muncească singure, fără a fi deranjate, în intimitate şi un lux desăvârşit.

De asemenea, ceea ce pare să fie foarte clar şi încă de la bun început ţine şi de bani. Până la urmă este un job profitabil, însemnând că se câştigă mai mult şi mai bine decât în alte părţi, în timp mai scurt. Un comision revine celor de la Lucky Studio şi restul le rămâne fetelor. Însă se câştigă 250 minim, chiar şi 400 de lei pe zi. Asta înseamnă un venit bun, care oferă şansa unui stil de viaţă fără griji.

Fiecare crede în steaua sa norocoasă şi în modalitatea de a împlini un vis. Unele fete optează pentru un job la Lucky Studio, cu toată încrederea că arta de a seduce, de a se împrieteni online este mai bine plătită. Şi au dreptate până la urmă. Sunt un exemplu de câştig, de succes; fie că suntem sau nu de acord cu ele contează să ne dăm seama de faptul că trăim în vremuri moderne, că multe lucruri se schimbă însă ceva rămâne la fel: ne plac femeile frumoase, le admirăm, şi iată că din asta se naşte şi un job bine plătit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.