Stii cat poti castiga din videochat la Preziosa Iasi?

6
1481
videochat la Preziosa Iasi
videochat la Preziosa Iasi

 De multe ori ma intrebam oare cat castiga fetele acelea care fac videochat prin studiourile din Iasi si curiozitatea m-a impins sa fiu chiar eu un model de videochat la cel mai serios studio din Iasi, Preziosa. Auzeam lucruri parca prea misto despre castigurile din aceste studiouri si pur si simplu voiam si eu sa vad.

Pai ce, eu n-as fi in stare sa castig bani din videochat?:)) Daca altele pot, bineinteles ca pot si eu. Eu mereu mi-am dorit sa incerc lucruri noi, lucruri care sa ma faca sa invat una alta si care sa ma ajute si cu banii, evident. Mi s-a spus ca la Preziosa castigul minim in studio este peste 200 de lei zilnic.

Orice fata castiga peste 300 lei zilnic din videochat la Preziosa

 videochat la Preziosa Iasi
videochat la Preziosa Iasi

Adica nu sunt fete la Preziosa care sa castige zilnic mai putin de 300 de lei, iar media castigurilor este intre 300 si 800 de lei zilnic. Lucrul acesta mi-a fost confirmat si la interviu, de catre managera de la Preziosa care m-a asigurat ca voi castiga si eu aceste sume si ca este doar o chestiune de timp.

Prima data am avut putine dubii. Sa fi castigat 300 de lei minimul, sa zicem, in absolut fiecare zi timp de 24 de zile lucratoare cat as fi lucrat eu (pentru ca eu asa voiam sa-mi aleg programul de munca, sa lucrez 24 de zile pe luna), ar fi insemnat peste 60 de milioane lejer pe luna.

Peste 6.000 de lei lunar? Eu? Mi-am zis ca ar fi prea frumos, dar am dat totusi o sansa acestui studio de videochat din Iasi. Daca tot se spune despre Preziosa ca este cel mai serios studio de videochat din Iasi, am vrut sa vad si motivele pentru care este.

Castig peste 300 lei zilnic din videochat in Iasi

 videochat la Preziosa Iasi
videochat la Preziosa Iasi

Si crede-ma ca n-a trecut o saptamana pana sa ajung sa am si eu peste 300 de lei zilnic. Adica in primele 4-5 zile de acomodare, am castigat cate 150-230 de lei zilnic, iar dupa aceea am “prins smecheria”, ca sa zic asa, si-am ajuns si la 310, 320 de lei pe zi.

Mi-a fost dovedit ca nimeni nu m-a mintit si ca la Preziosa minimul castigului zilnic in videochat chiar este de 300 de lei si oricine poate sa-l aiba, cu putina ambitie si vointa acolo. Si ce e si mai tare e ca pe langa aceste castiguri zilnice, un model de videochat de la Preziosa poate primi si in fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei bonusuri de performanta. Asa da castiguri adevarate!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.