Stii cat de usor imi este sa castig 420 lei pe zi la Preziosa, din videochat?

0
979

Rabdarea… Cate lucruri bune poate sa aduca rabdarea, pentru cine stie s-o aiba :)). Cred ca n-as putea fi mai fericita decat sunt acum, pentru ca initial cand m-am angajat la Preziosa, n-am castigat multi bani si-am vrut sa renunt. Dar ceva imi spunea ca trebuie sa mai am putina rabdare, si m-am decis sa mai raman.

Iti dai seama ca… Daca plecam, nu mai castigam eu 420 de lei zilnic din videochat acum? Am fost atat de inteleapta sa am rabdare, nici n-ai idee:)). De obicei, sunt impulsiva si iau decizii la nervi. Asta m-a mirat cand m-am decis sa mai dau o sansa jobului de la Preziosa. In final, jobul n-avea nicio vina.

Castigurile mari sunt normale cand model de videochat

Serios acum, ca si eu exageram, ca doar nu era sa castig milioane din prima zi. Pentru ca nu-i ca si cum ma angajez la Preziosa si cineva incepe sa arunce cu bani in mine, nu :)). Trebuie putina rabdare si ambitie, asta mi-au spus si fetele de aici. Castigurile la Preziosa depind si de alte lucruri, dar si rabdarea e o virtute, aparent.

Oricum eu cred ca exagerez, ca doar n-am asteptat decat o luna pana sa ajung la 420 de lei zilnic 😀 Deci, nu e ca si cum am asteptat cine stie cate luni. Bineinteles, in aceasta luna am castigat oricum bani, doar ca mai putin, intre 150 si 200 de lei zilnic. Dar tot a insemnat ceva, nu?

Pentru ca adunati la 20 de zile lucrate, chiar inseamna ceva… Altii nu castiga atata cu alte joburi, din cate stiu eu. Asadar, tot a fost bine, insa mie mi s-a spus ca se castiga mai mult din videochat, de aia eram fixata pe ideea mea. Asa a fost, in final, chiar se castiga multi bani din videochat la Preziosa.

Acum castig 420 lei pe zi, dar pot mai mult!

A fost nevoie de putin timp. In prima luna m-am acomodat, m-am bucurat de mediul nou de munca, de fetele de aici care-s super misto si primitoare, de training si de cate si mai cate. Pe scurt, n-am avut timp sa ma plictisesc, m-am acomodat si-am acumulat putina experienta in acest domeniu, care mi-a fost de folos.

Imediat ce-am inceput sa fiu mai deschisa, banii au si aparut. Se pare ca pana la urma a meritat tot timpul meu, jobul de la Preziosa e fix asa cum mi-am imaginat c-o sa fie. Acum 420 de lei zilnic, poate peste cateva luni o sa castig peste 500 si tot asa, pana castig tot mai mult :X

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.