Ştiai care sunt cele 3 lucruri care atrag fetele din Iași la Lucky Studio?

10
2108

Vrei să-ţi spun adevărul? Mereu am fost curioasă să văd pentru ce se angajează fetele în domeniul videochatului. Nu ştiu de ce, dar mi-a stârnit interesul. Voiam şi eu să văd cu ochii mei, aşa am fost mereu, genul de fată care vrea să le încerce pe toate în viaţă. Şi am auzit de un studio bun, de Lucky Studio, şi m-am angajat.

Ştiu că pare o idee nebunească şi că nu multă lume se angajează într-un loc aşa pur şi simplu, dar mie mi-a plăcut ideea. Prietenii mei au rămas surprinşi, dar pe mine nu m-a afectat prea mult părerea lor. Am continuat cu ideea mea până la capăt.

Lucrând în acest studio de videochat din Iaşi, am reuşit să înţeleg care sunt cele 3 motive importante pentru care fetele au venit aici la studio. Sunt, de fapt, mult mai multe motive. Dar 3 din ele sunt cele mai importante pentru care fetele aleg Lucky Studio:

1. Singurul studio care oferă toţi banii zilnic

Acesta este, probabil, cel mai important motiv pentru care Lucky Studio a devenit cel mai dorit angajator din România: câştigul zilnic de aici.  

Cu posibilitatea de a câştiga între 300 şi 800 de lei în fiecare zi, aceste fete îşi primesc toţi bănuţii la sfârşit de tură. Până şi eu am câştigat chiar în prima zi 188 de lei! Haha, nu mă aşteptam! )

Dar m-am bucurat, pentru că au fost corecţi şi mi-au dat toţi banii.

2. Bonusurile de la Lucky Studio sunt cele mai mari din ţară

Ulterior, am aflat şi faptul că voi primi şi bonusuri în fiecare duminică. Din câte m-am interesat eu, am aflat că voi primi între 300 şi 3.000 de lei săptămânal.

Mi-am dat seama imediat că aceste bonusuri sunt cele mai mari din toată ţara. Niciun alt angajator din România n-ar mai oferi bonusuri de performanţă atât de mari. Eu, cel puţin, n-am primit nicăieri unde am mai fost.

3. Transport, make-up şi şedinţe foto gratis

13658687_l

Asta chiar n-am mai auzit la niciun job în Iaşi! Auzi, să primesc make-up gratis în fiecare zi, transport şi şedinţe foto… Ce fel de job o fi acesta? E mult prea benefic, vorbesc serios.

Cu cât lucram mai mult în acest studio de videochat, cu atât mă ataşam mai tare de acest loc şi de beneficiile de aici. Iar partea amuzantă este că am ajuns aici dintr-o glumă şi am rămas. Am deja 5 luni de când am parte de o angajare în videochat cu Lucky Studio, dar nu-mi pare rău!

10 COMENTARII

  1. Se pare că învăţ o lecţie importantă de la cine n-aş fi crezut vreodată că o voi face. Mă faci să-mi dau seama că nu merită să-mi irosesc timpul şi că trebuie să fac ce simt

    • Aşa trebuie să facă toţi! Nu trebuie să ne irosim timpul cu lucruri care nu ne plac. Eu dacă am fost curioasă de Lucky Studio, m-am angajat şi gata! Nu regret :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.