Scrisoarea modelului Ioana către Lucky Studio Iași

0
1272
Lucky Studio

 

       Astăzi, Lucky Studio se mândreşte cu încă o frumoasă confesiune a unuia din modelele sale, care şi-a dedicat din timpul preţios pentru a ne scrie câteva cuvinte. Iubim faptul că suntem un studio de videochat atât de apreciat de angajate. Dar, în special, iubim că putem aduce zâmbete de fericire pe chipul tuturor modelelor noastre. Ioana, model de 3 ani la Lucky Studio, s-a decis să ne scrie o scrisoare minunată:

„Scumpul meu Lucky Studio,

Începutul nostru ca şi angajat şi angajator a fost frumos, şi mă bucur enorm de mult ca totul a rămas la fel de frumos şi în continuare. Ne-am cunoscut acum 3 ani, când eu am păşit pragul casei tale şi mi-ai devenit încă de pe atunci cel mai drag şi iubit studio. Am semnat împreună un contract de 3 ani şi aşa a început colaborarea mea cu cel mai bun studio de videochat din domeniu.

Studentă fiind, nevoia de bani m-a împins către lumea videochatului, dar tu ai avut grijă să nu îmi pară rău niciodată. Te-ai ocupat ca această experienţă să fie cât mai plăcută şi să nu am regrete de niciun fel. La contractul acesta de 3 ani, m-ai bucurat cu un bonus de angajare de 10.000 de lei. L-am primit după numai 30 de zile lucrate, bani cu care mi-am plătit taxele pe toţi anii de facultate. Din start, mi-ai fost de mare ajutor. Atent la nevoile mele, mi-ai oferit bonusuri în fiecare săptămână, între 300 şi 3.000 de lei, pentru a putea să mă răsfăţ aşa cum merit. Totodată, ai avut grijă ca în fiecare zi de muncă să fiu aranjată, coafată, machiată şi cu unghiuţele făcute.

Mă bucur că nu m-ai lăsat niciodată să mă descurc singură şi ai descoperit treptat eleganta şi frumuseţea din mine. Ca o dovadă a iubirii pe care mi-o porţi, ai încercat mereu să mă ţii în siguranţă. Aşadar, mi-au oferit şoferiţe care să mă ducă acasă şi să mă conducă înapoi la studio de fiecare dată, pentru a te asigura că sunt în siguranţă. Acest gest este de apreciat, TU eşti un studio de videochat de apreciat, Lucky Studio! Când întâmpinam o problemă, specialiştii Lucky Studio se ocupau în detaliu de mine. Prin sfaturi bune şi training-ul cel mai specializat, tu ai făcut din mine un adevărat model. Un model cu câştiguri de peste 700 de lei pe zi. Cum aş putea să-ţi mulţumesc vreodată pentru câştigurile, libertatea, confidenţialitatea, bunătatea şi iubirea ce mi le oferi? Nu există mod să îţi mulţumesc, dar mă voi strădui mereu să nu te dezamăgesc ca şi model.

Te iubesc, al tău model Lucky Studio, pe nume Ioana”

Nu avem cuvinte să descriem fericirea pe care ne-o aduc aceste fete, printre care se afla şi Ioana. Lucky Studio vă mulţumeşte că sunteţi atât de profesioniste şi formaţi o echipă de modele de elită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.