Sa castig bani in fiecare zi la Heylux e cel mai usor lucru

7
1389
heylux videochat
heylux videochat

Pana acum, daca mi se spunea ceva de joburi si alte lucruri de acest gen, as fi zis ca mi se pare greu si nu-mi place sa muncesc. La 18 ani am inceput sa lucrez prima data si detestam asta, ma plictiseam de toate joburile si mi se pareau super grele, asta pana sa ma angajez la Heylux.

Niciodata nu mi-am inchipuit ca TOCMAI EU voi spune despre un job ca mi se pare usor si ca merg la munca din placere. Pentru ca asa-i de cand sunt model de videochat la Heylux, merg de placere, deoarece consider ca acest job este o distractie pentru mine.

La Heylux pot castiga chiar si 800 lei zilnic din videochat

heylux videochat
heylux videochat

Nu mi s-a parut nicicand mai usor sa castig bani. Si nu oricum, ci bani in fiecare zi, cu sume nu foarte mici, ci peste 200-300 de lei, pana la 800 de lei zilnic, poate chiar mai mult.

Deci, e clar ca deja vorbim de alte standarde si jobul de model de videochat la Heylux este perfect pentru ce-mi trebuie mie. In primul rand, nu apuc sa ma plictisesc cand sunt la studio, pentru ca tot timpul apare cate-un membru de pe site-urile de videochat si ne luam la vorba online si timpul trece.

Mai niciodata nu fac aceleasi lucruri si tot timpul am parte de cate-o surpriza sau ceva la studio. Asadar, plictiseala iese din calcul! Stii ce mai iese din calcul? Oboseala si orele lungi de munca. Asa ceva nu exista de cand sunt model de videochat la Heylux.

Am parte de toata relaxarea din lume cu acest job in Iasi, pentru ca turele de munca sunt foarte scurte, niciuna nu depaseste 8 ore pe zi si pot sa lucrez oricand imi doresc, nimeni nu-mi spune ce si cum sa fac.

Felul in care castig bani la Heylux mi se pare cel mai usor posibil

heylux videochat
heylux videochat

Totodata, castigatul banilor la Heylux mi se pare o joaca. Tot ce fac este sa zambesc in fata camerei pentru membrii de pe site-urile de videochat, sa ma fastacesc putin pe acolo, ma prostesc si ma distrez si uite asa apar usor, usor banii.

Este, fara vrajeala, cel mai usor job posibil, cel putin dintre cele pe care le-am avut eu. Mai ales ca eu-s cu internetul si navigatul pe acesta, asa ca normal ca jobul de la Heylux imi place foarte mult. Este fix pe placul meu si nu am de ce sa renunt la asa ceva prea curand!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.