Restaurante, bijuterii, haine scumpe, maşină? Mi se par ceva obişnuit cu Lucky Studio

10
1897

Acum ceva timp, când mă gândeam la lucruri scumpe şi rafinate, pe care alţii le aveau şi eu nu, îmi închipuiam că este foarte greu să le ai. De exemplu, nu m-aş fi văzut în fiecare seară în restaurante, cu haine rafinate şi bijuterii. Mi se părea un lux prea mare, dar acum mi se pare o obişnuinţă de când lucrez la Lucky Studio.

Şi nu te gândi că am deja peste 30 de ani de experienţă şi am muncit toată viaţa iar acum îmi permit şi eu, în sfârşit, lucruri scumpe. Nu, am doar 21 de ani iar cu Lucky Studio duc o viaţă atât de confortabilă, încât n-am nicio grijă.

Iar când văd că unii oameni muncesc o viaţă pentru a avea ce am eu la Lucky Studio, mă iau fiorii. Unii au peste 20 de ani de muncă şi nu au nici măcar un salariu de 3.000 de lei lunar, iar eu la Lucky Studio am unul de 5.300 de lei. Ce spui de asta? Te tentează, ha?

Munca la Lucky Studio îmi aduce numai lucruri frumoase

big_5771-140533558746978147

Totul a început foarte uşor la Lucky Studio. Am semnat un contract de angajare în videochat cu aceştia, iar lucrurile au început să apară de la sine.

Eu am avut răbdare, pentru că oricum ştiam că o să câştig chiar din prima zi, când mi s-a oferit în mână primul meu venit de 210 lei. Aşa că am păşit cu încredere în acest studio de videochat din Iaşi, pentru că veniturile mi-au fost garantate din prima zi.

Aceştia nu m-au lăsat să mă descurc singură în niciun moment. Aici a intervnit răbdarea de care vorbeam mai sus, pentru că mi-a trebuit când trainerii de la Lucky Studio mă învăţau totul despre videochat.

Pas cu pas, ei m-au ajutat să fiu un model mai bun, iar make-ul artistele şi profesionistele angajate de Lucky Studio mă ajutau foarte mult cu aspectul fizic. Chiar în prima lună am obţinut cred că 4.700 de lei!

Îmi cumpăr tot ce vreau cu banii de la Lucky Studio

103821774_5_1000x700_geanta-poseta-zara-cu-banduliera-noua-culoarea-lemon-yellow-bucuresti-ilfov_rev001

Cu banii din prima lună mi-am schimbat de tot garderoba, apoi în următoarele luni mi-am cumpărat bijuterii, parfumuri, iar când câştigurile mele au tot crescut, mi-am luat chiar şi o maşină.

După 9 luni muncite la Lucky Studio, dacă nu mă înşel. Acum am deja un an şi 4 luni de când lucrez la Lucky Studio şi nu pot spune că-mi lipseşte ceva. Pentru că am tot ce vreau şi mă afişez în societate numai cu haine elegante şi scumpe, am o atitudine datorită căreia toţi mă respectă şi asta o datorez celor de la Lucky Studio.

10 COMENTARII

  1. Într-adevăr, prima impresie este foarte importantă mereu. De aceea o femeie este apreciată pentru felul în care se afişează în societate. Dar realitatea este că femeile din România nu prea mai au timpul şi banii necesari pentru a avea grijă de ele. Păcat.

    • Ai mare dreptate. Nu mai au timp şi bani. Dar ştii de ce? Pentru că nu au jobul potrivit. Pentru că muncesc ore în şir pentru 3 leuţi. Dacă ar veni la Lucky Studio, situaţia s-ar schimba.

  2. De câte ori am visat şi eu să fiu aşa independentă, să am haine frumoase şi să fiu mereu elegantă… Dar numai nu găsesc un job ok care să mă ajute să am toate astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.