Principii personale privind munca la Lucky Studio

0
1124
lucky studio

De când am început să lucrez pentru Lucky Studio, am ajuns să am mai multă  încredere în mine, să îmi definesc personalitatea şi să mă bucur de ceea ce înseamnă avantajele unei vieţi frumoase, ale unei vieţi învăluite în confort, aproape de lux, o viaţă perfectă din punct de vedere financiar şi social. De altfel, mi-am format şi propriile principii pentru a reuşit în fiecare zi.

Definirea limitelor

Atunci cât este vorba de munca profesională şi de cea personală este bine să îţi defineşti limitele, cum o fac şi eu. Niciodată nu îmi aduc munca de la Lucky Studio acasă sau invers.

Un timp zilnic doar pentru mine

Zi de zi, fac tot ceea ce pot pentru a finaliza munca de la Lucky Studio şi de a mă întoarce acasă cu un bonus, pentru a mă asigura că obligaţiile mele prin contract au fost îndeplinite. Nu este nimic mai sigur decât cunoaşterea elementelor care te fac să îţi doreşti o zi liberă, în care să nu te simţi obligată să faci ceva într-un moment anume.

Elimină factorii care stau în calea succesului

Munca de la Lucky Studio înseamnă să te dedici pe cât de mult posibil partenerilor online, cu care trebuie să îţi creezi relaţii de durată, pentru că de aici vine şi cel mai mare bonus al tău. Ai libertate să te decizi cu cine vrei să comunici în mediul online, tocmai pentru că ai propria cameră de activitate şi nici nu te supraveghează nimeni. În plus, nu trebuie să te gândeşti la o problemă pe care o ai acasă sau la facultate, de exemplu. Este important să găseşti un mediu în care să te relaxezi, chiar dacă aceasta înseamnă să comunici şi să te deschizi către cel cu care vorbești.

Profită de pe urma muncii tale

A profită poate nu sună atât de rău, dar este bine să iei de la fiecare loc de muncă ce este mai bun. Eu, la Lucky Studio, mă bucur că fac parte dintr-o echipă atât de mare, că am parte de libertate în conversaţii, în alegerea unui program de muncă. Mă simt norocoasă că am şansa să învăţ o limbă străină gratis, în Iași, care să fie un beneficiu pe viaţă, ceea ce mă face să spun „mulţumesc” acestui job.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.