AcasăBeneficii Lucky StudioPosibilitatea de a alege între profilul Adult şi cel Non-Adult, la Lucky...

Posibilitatea de a alege între profilul Adult şi cel Non-Adult, la Lucky Studio Iaşi

Eu sunt Amelia şi lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Acesta este, într-adevăr, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara. Dar trebuie să îţi spun şi de ce. Nu este vorba că îl laud, însă şi eu m-am convins de acest lucru, pentru că nu credeam. Un prim avantaj pe care îl primeşti de la acest studio ieşean este acela că îţi poţi alege profilul pe care să lucrezi. Nu te obligă nimeni la ceva anume, după ce te-ai angajat.

Ai posibilitatea de a alege între cele două profile disponibile: Adult şi Non-Adult. Faci cum vrei, în funcţie de cunoştinţe şi de preferinţele pe care le ai într-o anumită zi. Nu trebuie să te decizi de la începutul colaborării cu Lucky Studio asupra unui singur profil. Şi eu mi-am tot schimbat preferinţele în mod zilnic, timp de 1 an şi ceva de acum. La fel vei putea face şi tu. Dar hai să îţi spun ce anume înseamnă a lucra pe profilul Adult, pe de o parte, şi pe cel Non-Adult, pe de altă parte. Însă, există o diferenţa între cele două tipuri de activităţi.

Trebuie să ştii, dacă nu ştiai deja, că pe site-urile cu profil Non-Adult îţi este interzis să te dezbraci şi să joci roluri erotice în faţa camerei web. În timp ce aici nu ai voie să faci aceste lucruri, pe site-urile cu profil Adult, faci tot ce-ţi trece prin cap. Şi totuşi, chiar dacă ţi se pare mai simplu şi mai ok să lucrezi doar pe profilul Non-Adult, trebuie să cunoşti mai multe lucruri. Aşadar, cunoştinţele de limbă engleză sau de franceză nu trebuie să lipsească din ceea ce ştii tu. Pe lângă asta, trebuie să poţi să te exprimi bine în una dintre aceste limbi străine şi să ai o cultură generală bogată. De asemenea, vei asculta persoanele cu care discuţi, vei răspunde la întrebări şi vei vorbi pe diferite subiecte cu acestea.

În cadrul profilului Adult, trebuie să îndeplineşti aceleaşi cerinţe, mai puţin cunoştinţele vaste din anumite domenii. Aici poţi face tot ce îţi doreşti. Poţi să îţi testezi limitele şi da show-uri senzuale celor care îşi doresc acest lucru de la tine. Distracţia este mai mare pe acest profil, pe care ne-am dat toate modelele la un moment dat. Eu am testat ambele variante, şi de aceea îţi spun că a sta pe site-urile Adult este mai avantajos ca încasări. Am încercat ambele variante; pot spune că am mai multe cunoştinţe generale acum, dar şi că sunt mult mai deschisă la provocări. Așa că, videochatul poate fi  un domeniu grozav și pentru tine, dacă vii la Lucky Studio Iaşi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img