Personalitatea scorpionului la Lucky Studio

0
1059
Lucky Studio

Femeia scorpion este cea mai misterioasă în rândul femeilor din toate semnele zodiacale şi oricât de mult s-ar putea încerca descifrarea acesteia, ea are o personalitate destul de dificilă. Scorpionul este al optulea semn al zodiacului, simbolizat de către scorpion. Persoanele născute în lunile octombrie şi noiembrie sunt sub acest semn zodiacal, cum sunt şi eu şi sunt un semn de apă, ceea ce înseamnă că îmi place să înot în propriile mele ape si să mă bucur de propriile succese şi capturi.

Când am început să lucrez pentru Lucky Studio Iaşi am crezut că va trebui să îmi temperamentez comportamentul şi să mă gândesc la ceea ce vor spune colaboratorii de pe acest site, încât să descriu ceea ce nu simţeam sau gândeam cu adevărat. Dar mai apoi, am observat că acest loc de muncă nu va face să mă simt că şi cum aş purta o masca şi mi-a dat încredere că pot să mă descriu în două cuvinte: intensă şi pasională. Cu Lucky Studio am învăţat să fiu pasionată de viaţă, începând de la carieră şi până la relaţie, de la hobby-uri şi până la dragoste. Totul este mai simplu dacă te laşi purtată de propriile tale ape.

Ambiţioasă în depăşirea sarcinilor

Pentru că locul de muncă este cel care îmi asigură un venit substanţial şi generos am început să fiu mai ambiţioasă, mai muncitoare şi să mă bucur de fiecare succes pe care mi-l poate oferi viaţă şi implicit Lucky Studio Iaşi. De altfel, după doar 6 luni ani de activitate în acest studio de videochat am ajuns să devin un fel de profesor pentru tinerele modele care au început să lucreze cu noi, astfel încât mi-am descoperit abilităţile de lider, de a coordona o echipa, de a stimula personalitatea fiecărei femei. Acum mă ocup de instruirea tinerelor modele care vin să lucreze pentru Lucky Studio şi încerc pe cât de posibil să muncească din greu, să îşi dea silinţa şi să fie cele mai bune în ceea ce realizează, pentru că succesul este o acumulare a tuturor eforturilor depuse de persoana fiecăreia.

Încerc pe cât posibil să fiu intuitivă, mai ales că am învăţat să văd dincolo de falsitatea oamenilor şi am descoperit cum este să cunoşti un om gol, cum să îl faci să fie plin de sentimente frumoase, de plăceri şi să fie cât mai mulţumit cu ceea ce realizează şi cu ceea ce este.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.