O seară de bal ca în basme cu Lucky Studio

0
1410
Lucky Studio

 

 

       Un bal dezastru nu este tocmai visul oricărei fete. Ştim cu toate că pentru a avea acel bal ca în filme în care toată lumea te priveşte cu admiraţie necesită câteva costuri. În primul rând, îţi trebuie rochia perfectă. Alături de rochie, îţi trebuie pantofii sclipitori şi bijuteriile care să te facă să radiezi de strălucire. Cu toate aceste lucruri şi machiajul şi coafura perfectă eşti aproape gata. Lucrul care face seara completă este propria ta maşină, din care cobori chiar în faţa clădirii balului.

Acum am creat seara perfectă din perspectiva unei fete. Nu cred că o să uit niciodată seara balului, în care am fost votată şi regină de către toţi colegii. Admiraţia cu care toţi mă priveau şi complimentele chiar m-au făcut să mă simt ca o regină. Fără jobul de la Lucky Studio, nu aş fi avut bani nici măcar pentru accesorii. Dar pentru că este cel mai bun studio de videochat din ţară m-a ajutat să am totul pus la punct.

Cea mai simplă metodă de a obţine bani pentru a crea momentele perfecte

          Acest bal a reprezentat foarte mult pentru mine. La începutul anului universitar, eu şi colegii mei am stabilit ca la sfârşit să organizăm un bal exact aşa ca în filme. Dans, muzică, rochii şi frumuseţe, exact ca în America. Ba chiar am stabilit că va fi o regină a balului, cea mai frumoasă fată din acea seară.

Eu mi-am dorit foarte mult să fac acest lucru, pentru că nu prea reuşeam să mă fac observată niciodată. Aşadar, încă din primul an am planificat totul la perfecţie. Tot ce aveam nevoie era jobul care să îmi ofere îndeajuns de mulţi bani pentru a putea face tot ce mi-am propus. Aveam 2 ani la dispoziţie, dar cu joburile de pe piaţa muncii nu prea mă vedeam departe. Eu îmi doream, în primul rând, o maşină. Iar maşina pe care mi-o doream eu nu costa tocmai câteva sute de lei.

Lucky Studio a fost exact ceea ce eu căutam în acele momente. Angajându-mă în videochat cu un contract de 2 ani am profitat de foarte multe lucruri. În primul rând, am beneficiat de legalitate şi de bonusul de angajare de 26.530 lei.

În continuare, am fost norocoasa care s-a bucurat de make-up zilnic, de coafuri şi schimbări de look, de transport şi alte lucruri. Cu ajutorul profesionistelor de la Lucky Studio eu păream altă persoană. Aranjată şi elegantă, deja simţeam că pot să cuceresc.

Zilnic, la Lucky Studio am câştigat peste 400 de lei, cu ajutorul profesionalismului şi condiţiilor luxoase de la studio. Din aceste sume de bani, am strâns foarte mult. Astfel că, în doar 2 ani, mi-am cumpărat deja maşina pe care am vrut-o atâta timp.

Mai mult de atât, am avut tot ce mi-a trebuit pentru a fi aranjată că o prinţesă la bal şi pentru a fi de invidiat în rândul fetelor. Lucky Studio mi-a îndeplinit cel mai mare vis de a fi frumoasă şi apreciată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.