O enigmă dezvăluită de Lucky Studio

0
1114
lucky studio iasi

O femeie este precum o enigmă, atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur. Ea este iubitoare de libertate şi independentă. O femeie este inteligentă şi visătoare. Iar cea mai bună parte la ea este că nu există încă o femeie care să îi semene. Aceasta pot să spun după cele învăţate în jobul meu de model de videochat la Lucky Studio.

Când m-am angajat aici, ştiam că îmi doream doar să am mai mulţi bani, să îmi fac cunoştinţe şi prieteni. Acum, pot spune că mi-am îndeplinit toate aceste puncte şi sunt cu mult mai perceptivă. La început eram probabil timidă, la fel ca orice alt model care păşeşte în prima sa zi într-un astfel de studio de videochat. Probabil că, în necunoştinţă de cauză, nu făceam ceea ce mi se arata sau mi se povestea ca şi sfaturi de viaţă. Cu toate acestea, chiar şi aşa, în prima zi am plecat acasă cu 250 lei. Mai târziu colegele au început să se întrebe de ce nu pot câştiga ca şi ele, sume de peste 400 lei pe zi.

Stând mai în fiecare zi cu mine, modelele de la Lucky Studio au avut răbdare şi încredere să mă înveţe câte ceva, treptat. Aşa, ca să fie ele sigure că sunt instruită din fiecare punct de vedere. Unele din ele şi-au dat seama că această timiditate era o teamă încă din copilărie. Dar a trecut; în doar câteva zile, celelalte colege de la Lucky Studio şi-au dat seama că pot fi rebelă şi umanitară, că pot fi imprevizibilă şi că pot fi adepta libertăţii totale.

Asta se poate vedea şi cu ochiul liber acum la mine. Mirosul libertăţii şi al independenţei mi le-am cultivat singură. Valoarea de libertate îmi dă curaj să înfrunt fiecare zi cu brio. Accept fiecare provocare din mediul online pentru a mă bucura de toate beneficiile Lucky Studio. Bani, complimente, atenţie, îngrijire, bonusuri săptămânale şi chiar şedinţe la spa. De fapt, îmi place să explorez tot ce este în jurul meu. De la oameni, colegi, servicii Lucky Studio, locuri noi, toate sunt pentru mine. Simt că pot face celor mai nebuneşti lucruri în viaţa mea de model de videochat şi în timpul liber.

Aceste lucruri sunt valabile şi în relaţiile din viaţa de zi cu zi. Doar astfel pot spune că enigma din mine a ajuns să fie un motto de viaţă şi anume: „iubeşte libertatea, iubeşte Lucky Studio Iaşi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.