Muncă eficientă pentru un bonus considerabil

0
1110
Lucky Studio

Cu siguranţă sunt sigură că majoritatea dintre noi ne-am gândit la a fi bogaţi şi de a avea cele necesare pentru o viaţă plină, încât dacă am avea mai mai mulţi bani şi viaţa ar fi mai uşoară, mai fericită şi mai luminoasă. Am auzit acest lucru aproape în fiecare zi de la diferite persoane. Mulţi oameni bogaţi cred că ar putea reuşi acest lucru.

Adevaul este că banii pot controla viaţa şi pot schimba complet atitudinea unui om, încât niciodată să nu fim la fel de fericiţi cu o mulţime de bani, comparativ cu mai puţini bani. Cu toate acestea, banii ne fac să ne simţim mai puternici, mai încrezători, dar nu suficient de fericiţi.

De când am început să lucrez pentru Lucky Studio am înţeles cum se fac banii, cât de repede îi poţi cheltui şi implicit cât de repede fug printre degete, ceea ce înseamnă că trebuie să depun un efort suplimentar sau să lucrez ore extra pentru a-mi face un buget lunar care să îmi permită să mă întreţin.
Important este că împreună cu Lucky Studio câştig suficient de bine, cu toate că nu am încă un contract de un an de zile, unde bonusul poate ajunge până la 13.000 de lei. Nu mă supăr nici să câştig un bonus în jumătate cât acesta, pe lângă plata mea zilnică pentru activitatea de la studio.

Înainte să cunosc fetele de la Lucky Studio lucrăm pe un program fix, adică începeam la ora 18 şi terminăm tura undeva la miezul nopţii, ceea ce însemna că aveam dimineaţa următoare pentru a mă odihni. Dar, comunicând mai mult cu fetele am învăţat că pot să îmi stabilesc un program de muncă în funcţie de nevoile mele şi în funcţie de ceea ce îmi face plăcere.

Poate unii dintre prietenii mei virtuali nu pot intra zilnic pe internet şi implicit nu îmi pot facilita conversaţiile cu ei, ceea ce înseamnă că îmi stabilesc timpul şi programul de muncă în funcţie de aceştia. Unii din cei mai înfocaţi parteneri virtuali ai mei m-au ajutat chiar să câştig într-o lună un bonus considerabil, cotizând la contul mei cu mai bine de 1000 de lei într-o zi. Pentru mine este un lucru important, mai ales că Lucky Studio mi-a dat posibilitatea să îmi însuşesc toţi aceşti bani. Este un lucru bun la ca final de tură să plec cu banii munciţi şi cu bonusul primit, ceea ce mă face mereu să fiu mai încrezătoare şi să muncesc mai mult pentru un câştig extra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.