AcasăBeneficii Lucky StudioMulţumesc Lucky Studio Iași pentru votul de încredere!

Mulţumesc Lucky Studio Iași pentru votul de încredere!

 Fiecare zi din viaţă este o încercare şi noi suntem răspunzători de ceea ce facem. Astfel, m-am gândit de multe ori să încep un job în videochat, unde am auzit că se câştigă o mulţime de bani în fiecare zi. Nu a fost o minciună deloc. Mi-am făcut curaj şi mers să lucrez la Lucky Studio din Iaşi, cel mai mare studio de videochat din Iași şi din ţară.

Aici mi s-a acordat încredere încă de la primele cuvinte rostite la interviu. Ce a urmat apoi a fost un vot mai mare de încredere şi din partea celor de la Lucky Studio şi din partea mea. Eu am fost cea care a venit cu spirit de iniţiativă şi cu dorinţa de a mă perfecţiona pentru a face mai mulţi bani. Asta îmi doream atunci, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Şi cum încercarea moarte nu are, am optat pentru ture de noapte la videochat. Lucky Studio mi-a oferit această posibilitate. De altfel, mi-am ales singură şi partenerii de conversaţie, cu care am format relaţii bune de prietenie.

După ce am semnat contractul de o lună de zile, am început să capăt mai multă încredere în mine şi în ceea ce făceam. La finalul primei luni de videochat, a venit şi managera la mine cu un bonus de 1.720 lei. WAW! am spus eu. „Chiar că Lucky Studio respectă fiecare cuvânt pe care îl aştern pe hârtie.”, mi-am spus în gând.

Desigur că am continuat cu semnarea unui contract pe o perioadă mai mare, de un an de zile, aici bonusul este de 10 ori mai mare. Cum? Păi, simplu! La o contract de o lună de zile ai un bonus de 1.720 lei. La contractul de 3 luni de zile primeşti un bonus de 3.560 lei, pentru ca la 6 luni de zile să primeşti un pachet de 7.320 lei.

Contractul pe un an îţi va aduce şi ţie un bonus de 13.480 lei. Pentru un contract de 2 ani, bonusul câştigat este dublu – 26.530 lei. Cel mai mare bonus îl ai dacă ai încredere în tine şi în Lucky Studio şi semnezi pentru o perioadă de 3 ani de zile, pentru care primeşti 38.880 lei în mână. Dacă nu îţi place această variantă, poţi opta şi pentru un bonus sub alte forme: operaţie de mărirea sânilor, de modificare a nasului sau de extensii ale părului. Votul meu de încredere pentru Lucky Studio a fost răsplătit pe deplin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img