AcasăBeneficii Lucky StudioModuri de a-ţi cultiva stima de sine împreună cu Lucky Studio

Moduri de a-ţi cultiva stima de sine împreună cu Lucky Studio

Uneori viaţa are un mod de a te lovi mai tare atunci când eşti la pământ, iar pe o scară de la unu la 10, ultimul nivel este cel mai dureros. Uneori îţi prinde bine o pauză şi simţi că poţi găsi o fereastră acolo unde toate uşile ţi s-au închis. Asta mi s-a întâmplat şi mie atunci când am rămas fără un loc de muncă, care a condus la a rămâne şi fără garsoniera în care locuiam.

Mi-am făcut curaj şi am optat pentru un job de model de videochat la Lucky Studio. Aici este mai greu să cad din nou, tocmai pentru că această muncă îmi aduce şi bucurie. Acum este timpul să bat în zidurile superficiale care mă ţineau legată de vechea viaţă şi să îmi cultiv autentic încrederea în mine.

Găseşte amuzament din orice activitate

Creierul nostru este într-un fel amuzant, îşi găseşte putere să radă în mod iraţional. De exemplu, am plecat într-o dimineaţă către studioul Lucky şi mi-am lăsat laptopul deschis. Am ajuns la Lucky Studio, mi-am îndeplinit programul de lucru şi am uitat de laptopul de acasă. Am ajuns de la muncă şi am realizat că o mulţime de prieteni credeau că sunt pe reţelele de socializare şi mă întrebau fel şi fel de lucruri ceea ce m-a făcut să mă amuz în mod involuntar. Nu este logic ca atunci când nu răspunzi să nu fii online? Nostim.

Spune nu ruşinii

Ruşinea este sentimentul cu cea mai dureroasă şi intensă experienţă ceea ce ne facem să clacăm de multe ori. Lucky Studio mi-a exemplificat că nu am de ce să lucrez mâna în mâna cu ruşinea şi să mă pierd undeva pe drum. Sunt mândră că am avut curajul să mă schimb, să iau această decizie, că am continuat să lupt pentru viaţa mea şi am alungat sentimentul de ruşine odată ce am început să stau mai mult în mediul virtual cu prietenii mei. Cu Lucky Studio îmi permit să fiu cine vreau eu să fiu, să spun ce vreau să spun şi să acţionez cum vreau, pentru că ruşinea este deja un pas pe care l-am lăsat în urmă.

Lucky Studio îmi permite acum să îmi evidenţiez cele mai frumoase trăsături ale mele, pentru că mă motivează şi din punct de vedere al banilor, dar şi al evoluţiei sociale. Nu trebuie să îmi fie teamă că lucrez într-un domeniu de videochat şi cineva îmi va descoperi identitatea, pentru că totul aici este confidenţial. Vrei să lucrezi cu numele tău real, lucrezi, iar dacă nu vrei nimeni nu te obligă. Legalitatea permite fiecăruia să îşi îndeplinească atribuţiile unui contract de muncă, ceea ce se întâmplă şi la Lucky Studio. Ai un contract de muncă, beneficiezi de o asigurare de sănătate şi nu pierzi timpul lucrând la negru, cum se zice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img