AcasăJob-uri Lucky Studio IasiModalităţi de a-ţi simplifica rutina

Modalităţi de a-ţi simplifica rutina

Timpul este cel pe care îl câştigăm în comparaţie cu alte activităţi şi în comparaţie cu fiecare persoană care îşi doreşte un loc de muncă care să îi aducă numai satisfacţii şi care să o împlinească. De multe ori m-am gândit când am să găsesc locul de muncă ideal, în care să câştig şi bani, în care să mă bucur de timp liber, în care să socializez şi să comunic cu cei din jur şi prin care să pot să mă dezvolt, nu doar profesional, ci şi personal.

Am căutat locul de muncă potrivit, până când am renunţat la ceea ce lucram în favoarea Lucky Studio, un studio de videochat din Iaşi de nota 10. Aici am găsit o întreagă familie feminină, în care de la manager şi până la doamna Maria se respectă, se ajută şi se înţeleg. De când sunt aici, nu am văzut rivalitate între fete, spre deosebire de alte locuri de muncă.

Poate că a lucra cu femei este ceea ce te defineşte, încât să te simţi lejeră, să fii liberă să spui şi să faci ce gândeşti, atât timp cât te limitezi la bunul simţ. Unele din cele mai bune modele m-au învăţat să fiu naturală şi să profit de tot ceea ce Lucky Studio îmi oferă şi anume un mijloc de transport sigur şi eficient. Fie că îmi încep tura la ora 7 dimineaţa, fie că optez să merg la muncă la ora 7 seara, una din şoferiţele studioului vine şi mă ia de la scara blocului şi mă duce şi mă aduce în siguranţă. Este la alegerea mea dacă vreau să vorbesc cu personalul de la Lucky Studio şi despre alte subiecte sau să mă limitez doar la muncă.

De obicei, eu sunt mai dezgheţată şi îmi place să aflu dacă fetele doamnei Maria au trecut examenele, dacă se bucură de vacanţă şi ce planuri de viitor au. Nu că vreau să mă amestec în familie, dar îmi place să comunic cu oricine despre orice, ceea ce fac când îmi încep programul de activitate. Sunt cât se poate de deschisă şi vorbesc cu prietenii mei virtuali ceea ce îşi doresc aceştia să comunice, fie că este vorba despre munca de la birou, familie sau despre micile plăceri vinovate.

Îmi place să cred că toţi cei de aici sunt o mare familie, că poţi să afli cele mai bune trucuri încât să reuşeşti să îţi simplifici viaţa. Rutina nu trebuie să fie plictisitoare sau obositoare, trebuie să fie aşa cum intenţionezi să fie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img