Mi-am permis o excursie de vis dupa cateva luni de videochat la Lucky Studio

0
1123

Ori de cate ori mi-am dorit o vacanta pana acum, niciodata nu-mi reusea. Prea multe obstacole… Jobul, timpul, banii… Eu nu dispuneam de niciunul din acele lucruri. Adica da, aveam job, dar era ca si cum n-aveam. Puteam plannui o vacanta cu un an inainte, intr-o locatie care era mai ieftina, si tot nu reuseam in final sa ma bucur.

Deoarece, indiferent de costul vacantei, stii ce spuneam in final? “Dar poate pot face altceva mai productiv cu banii”. Si uite asa renuntam la o vacanta, la relaxare, pentru ca stiam cat de mult am muncit pentru banutii aia si cat de repede se pierd in cateva zile de vacanta.

Viata mea e mai fun cu jobul in videochat la Lucky Studio

Crezi ca experienta iti aduce mai multi bani? 3 ani de zile am lucrat in acelasi loc si tot 1.300 de lei lunar am avut salariu. Ce vacanta sa-mi permit din asta? Ca abia puteam sa traiesc de la o luna la alta cu banii acestia, pe bune acum… Cred ca daca nu era jobul de la Lucky Studio, viata mea era la fel de trista si acum.

Din fericire, mai exista si joburi care iti aduc avantaje, nu iti fura doar timpul din viata ta si atat. Spre exemplu, jobul de model de videochat de la Lucky Studio, care mi-a fost mai de ajutor decat toate joburile avute in trecut. Consider ca mi-am pierdut timpul cu celelalte, cand puteam foarte bine sa-mi vad de treaba mea cu un job ca la Lucky Studio Iasi.

Uite… Deja am 4 luni de cand m-am angajat la Lucky Studio si in aceste luni am realizat mai multe decat in ani de zile. Un exemplu concret ar fi croaziera in care am fost timp de 7 zile, cu banii castigati la Lucky Studio. Si nu te gandi ca toti banii castigati in cele 4 luni i-am dat pe vacanta :))

Am timp si bani sa ma distrez in Iasi

Eu nu castig atat de putin la Lucky Studio. Castig intre 4.500 si 7.300 de lei lunar, doar ca am avut alte prioritati cu banii. Dupa ce-am terminat tot ce aveam de terminat, am zis sa-mi iau o saptamana libera (pentru ca programul de munca la Lucky Studio este foarte flexibil) si sa merg intr-o croaziera.

7 zile pe vas, vizitand cele mai frumoase locatii. Cred ca in viata mea n-am fost mai fericita decat sunt acum, de cand sunt model de videochat la Lucky Studio si castig banii destui si-am si timp sa-i cheltui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.