Mereu mi-am dorit sa am un job in Iasi precum cel de la Preziosa!

6
1506
job in Iasi
job in Iasi

Cu ce sa incep… Oh! Amenajari luxoase, aparaturi de ultima generatie, propriul spatiu de munca, liniste, confort, distractie… Asta cum iti suna? Sau respect deplin, discretie, libertate si un mediu de munca exclusiv feminin? Si asta inca nu e tot! Jobul de la Preziosa are asta si mult mai mult de atat.

Pe mine m-au cucerit numai mediul de munca si amenajarile din interiorul acestui studio de videochat. De cum am pasit in interior, voiam sa fiu si eu parte din aceasta companie, voiam sa fiu model de videochat aici. Iar daca pe mine asta m-a cucerit instant, gandeste-te cum a fost cand am aflat totul despre Preziosa.

La Preziosa pot castiga in fiecare zi atat cat eu imi doresc, fara limita

job in Iasi
job in Iasi

Cum ar fi sa stii ca poti castiga zilnic cate 300, 400, 500 de lei, pana la 800 si poate chiar mai mult? Da, ai citit bine, ZILNIC. Sa castigi atatia bani zilnic, in timp ce stai in propria camera de logare, in care nimeni nu te deranjeaza si esti libera sa fii cum vrei tu. Super, stiu!

Inca nu am terminat, oricum. Senzatia de bucurie este amplificata cand stii ca acesti bani sunt castigati doar din 7-8 ore online, in care stai si tastezi sau vorbesti din voce in fata unei camere pentru cei mai draguti si amabili admiratori online, care-ti spun cat est de frumoasa si te mai si platesc pentru asta.

Este jobul de vis al oricarei femei: sa fie platita pentru zambetul si pentru vorbele sale, pentru frumusetea si eleganta sa. Eu cred ca nu m-as satura niciodata de jobul de la Preziosa. Si stai, ca lista de avantaje inca nu a luat sfarsit. Pe langa aceste castiguri, ma mai bucur si de cate un bonus in fiecare duminica.

Am parte de bonusuri saptamanale si cazare+transport gratis cu acest job in Iasi

job in Iasi
job in Iasi

Bonus de performanta se numeste, si incepe de la suma de 300 de lei si poate ajunge si pana la 3.000 de lei pe saptamana. De asemenea, in acest timp ma bucur chiar si de transport gratis pe toata perioada contractului legal de angajare in videochat de la Preziosa, cazare gratuita, sedinte foto, sedinte de make-up, training… O, vai, cat de multe lucruri frumoase!

Si toate astea pentru simplul fapt ca Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi si doreste sa-mi arate cat sunt de apreciata si respectata pentru ceea ce fac, pentru ca sunt femeie. Exact: pentru ca stiu sa zambesc, sa fiu amabila si sa vorbesc frumos castig o multime de bani la Preziosa. Crede-ma, mi-am dorit dintotdeauna un asemenea job in Iasi!

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.