Mă simt ca o femeie naturală

0
1274
Lucky Studio

Niciodată nu m-am lăudat cu un bust generos şi implicit nu am reuşit să mă laud cu ceea ce aveam în interiorul meu, pentru că toate privirile se concentrau în altă parte, mai puţin la mine, lucru care m-a făcut să mă simt complexată de această trăsătură.

Bustul a devenit pentru mine un vis indeplit pentru că Lucky Studio m-a făcut să mă simt ca o femeie naturală încă din primele mele luni de activitate la acest studio. Cum am reuşit? Păi simplu. M-am angajat pe o perioada lungă de timp, lucru care s-a realizat pe baza unui contract de muncă, să fiu în legalitate şi eu şi studioul şi astfel am convenit de comun acord cu managera că bonusul meu să fie o operaţie de mărire a sânilor.

Nu a trebuit decât să le spun celor din conducere ce îmi doresc acest lucruşi întreg studioul Lucky m-a susţinut în alegerea mea. Astfel Lucky Studio din Iaşi s-a asigurat că ajung la o clinică cu renume şi implicit mi se realizează operaţia de mărire a sânilor, iar noua tehnologie 3D mi-a arătat cum va fi noua mea formă a corpului după implant. De asemenea, imaginile de dinainte şi după m-au ambiţionat şi mai mult să mă sacrific şi să mă gândesc că întreg egoul meu se va simţi împlinit, că va scapă de acest complex şi cândva voi putea atrage şi eu privirile celor din jur.

Intervenţia nu a durat mult timp, dar a trebuit să stau internată în clinică 3 zile, timp în care colegele de la Lucky Studio îmi transmiteau flori, mesaje de încurajare şi unele din ele chiar m-au vizitat.

Pot spune că acum sunt mult mai deschisă la minte, că am o viziune mai largă şi că pot să îmi folosesc calităţile în mod natural, încât să mă simt naturală. Exact ca şi atunci când îţi plombezi un dinte şi ajungi să te obişnuieşti am făcut şi eu după ce am dat bandajul şi implicit bustiera jos. Ce e drept nu am reuşit să lucrez o lună de zile, dar Lucky Studio m-a înţeles şi mi-a acordat posibilitatea de a recupera acest timp şi de a continua perioada contractului. Nimic nu se simte mai bine decât să fii în pielea ta şi să te simţi naturală în orice zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.