Lucrând la Lucky Studio, am avut șansa de a vizita America

0
1203
lucky studio

 

         A fost un vis din copilărie să merg în America, să pot vizita tot ce e acolo. În zilele noastre, e foarte greu să poţi merge în America şi foarte costisitor. Nu credeam că voi reuşi să ajung, până să mă angajez la Lucky Studio Iaşi. După ce m-am angajat aici, am găsit soluţii pentru orice problemă.

Fiind cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, îmi oferă o gamă variată de beneficii. La semnarea unui contract legal de un an, cu un bonus de angajare de 13.480 de lei, m-am bucurat de mai multe facilităţi. Pentru început, Lucky Studio m-a ajutat cu machiajul şi coafura mea. Zilnic, înainte să încep să lucrez, beneficiam de acestea din partea lor, timp de un an. N-am mai cheltuit bani nici pe transport şi saloane. Am putut să economisesc foarte mult de pe urma acestor lucruri. Cum Lucky Studio asigură unui model cam tot, de la cazare şi transport, până la cursuri şi accesorii, eu am reuşit să pun bani deoparte mereu.

Având un program foarte uşor şi lejer, automat mi s-a schimbat şi starea de spirit. Am devenit mai plină de viaţă şi mai veselă, pentru că am putut să aleg singură un program. Aşadar, veselia mea bine dispunea pe toată lumea, inclusiv pe admiratorii mei. Datorită acestui lucru, venitul meu a căpătat dimensiuni colosale, bani la care nici nu speram.

Nu este foarte greu să faci ce fac eu, de aceea am reuşit şi eu să învăţ foarte repede totul despre videochat. Am putut doar graţie fetelor de la Lucky Studio, care s-au ocupat cu training-ul meu. În numai câteva zile am reuşit să fac 1.000 de lei. Mai exact, 3 zile. Aşadar, am câştigat cam 300 şi ceva de lei pe zi. Nu e deloc puţin pentru simplul fapt că zâmbesc şi conversez.

Am lucrat tot aşa câteva luni, până am putut să strâng bani pentru ce mi-am propus. Când am văzut că am îndeajuns pentru o vacanţă în America, am vorbit cu cei de la studio. Foarte binevoitoare, managera mi-a dat voie să plec timp de 2 săptămâni în America. Ca femeie, ştie că imi plac călătoriile şi cumpărăturile, aşa că mă înţelege mereu.

Vacanţa mea în America a fost o experienţă pe care nu o voi uita niciodta. Am întâlnit tot felul de oameni, am vizitat zeci de locuri frumoase şi am petrecut zilele în cel mai frumos mod. Nimic nu mai este greu de când lucrez cu Lucky Studio. În lunile ce vor veni, vreau să fac un mic înconjur al câtorva insule care mă fascinează. Ştiu că Lucky Studio va fi lângă mine şi mă va ajuta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.