Lucky Studio – regatul frumuseţii redescoperite

0
1317
lucky studio

Tot ce îmi doream de la un loc de muncă era să mă simt bine. Împreună cu Lucky Studio din Iaşi am dat un nou sens frumuseţii mele. Acum mă simt mai atractivă, mai încrezătoare şi cu mai multă poftă de viaţă. De unde am această poftă de viaţă? Din multitudinea de servicii şi bonusuri de care am parte. Am bani, am servicii de calitate şi am şi produse pentru răsfăţul personal.

Lucky Studio este centrul meu de răsfăţ

Dacă nu credeam în măiestria jobului, acum o fac.  Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară a ajuns ca o adiere caldă de aer la mine. Mi-a adus o mulţime de motive să iubesc ceea ce fac. Simpla mea prezenţă pe site-urile online din ţări dezvoltate, îmi aduce o mulţime de bani. Sunt frumoasă, sunt aranjată, sunt educată, sunt instruită. În plus, sunt plătită pentru toate acestea.

Eu, ca model de videochat, am parte de aranjare şi frumuseţe, fotografii, make up zilnic, transport gratuit şi cursuri de limbi străine. Pentru că este important aspectul fizic pentru partenerii mei de conversaţie, Lucky Studio are grijă să fiu aranjată, tunsă, vopsită la un anume interval de timp, însă coafată zilnic. Mai fain este că nu trebuie să plătesc eu nimic pentru acestea.

De altfel, dacă un admirator îşi doreşte să comunice cu mine, poate vizita şi portofoliul meu de fotografii. Am fotografii unice, superbe, zic eu. De postarea lor în contul meu are grijă o domnişoară fotograf, care este la nevoile noastre, ale modelelor Lucky Studio. Implicit, accesoriile sunt sponsorizate tot de Luckz Studio. De la inele, brăţări sau coliere, găsesc ce vreau pentru şedinţa mea foto în camera cu accesorii a studiolui de videochat Lucky Studio.

Şi, ca să dau bine în fotografii, sunt machiată de profesioniste. Nici nu mai ştiu de când nu m-am machiat singură. Mulţumită celor mai bune make up artiste cu care colaborează Lucky Studio, am parte de machiaje înainte de fiecare tură de muncă. Toate aceste beneficii le am pentru că am semnat un contract pe un an de zile. Dacă îţi doreşti şi tu astfel de momente de răsfăţ, uită de centrele de infrumuseţare sau spa. Vino direct la clădirea de birouri a lui Lucky Studio din Iaşi şi le ai garantat.

Am uitat să menţionez că trebuie să te pregăteşti să fii şcolăriţă din nou. Dacă nu ştii o limbă străină, tot semnarea unui contract te va învăţa să vorbeşti fluent limba engleză sau franceză. Este tot ce îţi trebuie pentru un viitor măreţ. Vezi de ce îţi spuneam că Lucky Studio este centrul universului meu de răsfăţ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.