Lucky Studio ofera singurul job in Iasi unde se castiga bani zilnic si bonusuri saptamanale

6
1450

 Tu ai mai avut vreodata un job la care sa castigi bani in fiecare zi, si sa mai si primesti bonusuri in fiecare saptamana pentru acele castiguri? Stiu ca poate sa para greu de crezut, dar la Lucky Studio asa este: un model de videochat se bucura de sume de peste 300 de lei zilnic si cu cat castiga mai mult, cu atat poate primi mai repede un bonus de 3.000 de lei in fiecare duminica.

Cine a mai auzit de asa ceva, sa primesti sume intre 300 si 3.000 de lei in fiecare saptamana, drept premiu pentru castigurile pe care le-ai avut in saptamana anterioara? Este visul ideal pentru orice roman, nu doar pentru romance. Pacat ca la Lucky Studio nu lucreaza decat femei.

Lucky Studio este locul ideal pentru femeile care vor mulți bani

Pacat pentru partea masculina, desigur. Ca pentru femei nu este pacat. Noi chiar ne bucuram ca putem lucra intr-un studio de videochat unde sunt numai femei si unde ne putem respecta si ajuta intre noi fara probleme. Gata cu discriminarile si misoginismul la locul de munca.

Sunt sincera si directa, pentru ca stiu sigur ca lucrurile astea se intampla des la joburile din Iasi. Femeile sunt nevoite sa suporte multe lucruri la locul de munca, dar cu jobul de la Lucky Studio nu mai este asa.

De fapt, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, iar din acest motiv s-a putut aborda sistemul de plata la zi. Fiindca este cel mai bun, a oferit modelelor posibilitatea de a se bucura de incasarile lor in videochat in fiecare zi.

Nicaieri in tara nu mai gasesti job ca la Lucky Studio Iasi

Altfel ca, la fiecare sfarsit de tura, modelelor le este calculat castigul din ziua respectiva si asa primesc sume intre 300 si 800 de lei dupa doar 8 ore online. Apoi, la sfarsit de saptamana se calculeaza toate castigurile din toate zilele de munca si in functie de ele, un model de videochat poate primi un bonus de la 300 si pana la 3.000 de lei.

Eu stiu sigur ca nu mai sunt joburi in Iasi unde sa se castige zilnic bani, cu atat mai putin sume atat de mari. Si nu doar in Iasi. Cred ca niciunde in tara nu se castiga asa cum se castiga de pe urma videochatului la Lucky Studio. Tocmai de aceea am apreciat si voi aprecia mereu acest job in Iasi.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.