AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio- lumea femeilor independente din videochatul ieșean

Lucky Studio- lumea femeilor independente din videochatul ieșean

Sigur ați auzit de Lucky Studio Iași. Acesta este cel mai cunoscut studio de videochat din Iași, făcându-și în ultima vreme un renume și în România. Studioul a fost lansat acum câțiva ani, mai exact, în 2008, de către o echipă de femei cu experiență în videochat.

Din dorința de a face ca angajatele de aici să nu se simtă vreodată incomode, s-a impus de la început o regulă – aici nu vor lucra decât femei, accesul bărbaților fiind interzis complet. Astfel, posturile de model, șofer, contabil, fotograf, chiar și cel de manager, toate sunt ocupate de femei de diferite vârste și cu povești de viață care de care mai variate.

În prezent, studiul este foarte dezvoltat, având foarte multe angajate care lucrează ca model de videochat (peste 100), mai multe șoferițe, contabile și make-up artiste. Sediul dispune de 26 de camere, fiecare dintre ele fiind amenajate diferit, oferindu-le fetelor șansa să lucreze într-un mediu plăcut, cât mai mult apropiat gusturilor lor. Fiecare dintre aceste camere dispune de mobilier modern, decor, computere și camere video de ultimă oră, având ca scop oferirea unei experiențe vizuale cât mai frumoase, atât pentru fetele care lucrează aici, cât și pentru admiratorii lor din mediul online.

Fiecare dintre aceste fete trebuie să aibă peste 18 ani, lucru care se dovedește cu actul de identitate. Această prevedere este necesară deoarece Lucky Studio operează în limitele legii. Fiecare fată de aici are parte de consultanță atunci când are vreo întrebare care o nedumerește.

Ceea ce m-a atras pe mine la Lucky Studio a fost faptul că aici plata se realizează la zi. Dacă într-o zi ai câștigat 375 de lei, atunci, la terminarea programul vei pleca acasă cu acea sumă. Poți să verifici oricând câți bani ai câștigat în acea zi, prin accesarea unui simplu program. Banii îi poți încasa pe card sau cash, adică în mână.

Lucky Studio Iași mai oferă un avantaj foarte mare – bonusurile. La semnarea contractului, ținând cont de durata sa – acestea variază între o lună și până la trei ani – vei primi un bonus. În mare, acesta va consta în cursuri de limbi străine, machiaj, transport etc. Transportul este inclus aici deoarece ești transportată mereu cu mașina de acasă la serviciu și înapoi, pe banii firmei, fără să fie nevoie să apelezi la o companie de taxi ori transportul în comun.

Dacă vrei să ai un viitor financiar strălucitor, care să-ți ofere statutul de femeie independentă, te așteptăm cu drag toate la Lucky Studio! Pupici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img