Lucky Studio-Locul 1 în topul studiourilor de videochat

0
1276
Lucky Studio

 

       Cel mai sigur este că ai auzit multe despre videochat, dar ţi-ai pus vreodată întrebarea că există unul singur, cel mai bun din ţară? Dacă te-ai gândit la asta, probabil ai căutat şi care este acest studio care se află în top. Cred că este evident că Lucky Studio Iaşi este cel mai bun, având în vedere că orice site accesezi, numele studioului apare. Asta este o dovadă a profesionalismului şi a serviciilor calitative pe care le oferă, iar pentru asta se află mereu în top. Deşi este deja bine ştiut că studioul este pe locul I în ţară, vreau şi eu să mă mândresc cu acest angajator care m-a ajutat să ajung departe.

Cum a ajuns Lucky Studio în top şi cum am eu peste 8.600 lei lunar

          Eu cred că, de fapt, Lucky Studio a fost mereu în top. Dar nu se ştia acest lucru deoarece topurile au început să apară doar de câţiva ani. Iar Lucky Studio este pe piaţă de mai bine de 8 ani, ceea ce înseamnă că are multă experienţă în spate. Această experienţă a dus la cunoştinţe vaste despre videochat şi la oferirea unor servicii cât mai bune. Datorită acestora, Lucky Studio s-a îndreptat, împreună cu cele peste 120 de modele, în top.

Faptul că îmi oferă posibilitatea unui câştig între 300 şi 800 de lei mă face foarte fericită. Sunt motivată astfel să câştig mai mult, la fel sunt şi celelalte modele. Pentru motivarea noastră, noi aducem performanţe studioului, care devine tot mai cunoscut. De exemplu, anul trecut, mai mult de 20 de modele de la noi au câştigat lunar peste 10.000$. Acest lucru a dus studioul în titlurile celor mai cunoscute studiouri la nivel global.

Dar niciun model nu ar fi câştigat aşa dacă Lucky Studio nu ne-ar fi ajutat. Încă de la începutul contractului, toate profităm de servicii de make-up şi coafură zilnic. Totodată, primim şedinţe foto de promovare online, accesorii, dar beneficiem şi de transport gratis. Lucky Studio ne pune multe lucruri la dispoziţie, toate pentru a ne oferi confortul necesar pentru a câştiga cât mai mult. Şi programul flexibil este un factor care ne este de mare ajutor, deoarece putem să ne ocupăm de diferitele priorităţi pe care le avem în afara studioului.

Datorită acestor condiţii de lux pe care le oferă fetelor de aici, dar şi a câştigurilor foarte mari, Lucky Studio câştigă premii anuale care atestă profesionalismul său. Anul acesta, de exemplu, a câştigat Best Cam Studio of The Year. Mă mândresc cu studioul, mai ales când ştiu că datorită celor de aici câştig 8.600 de lei lunar. Am ajuns să câştig atât de bine doar pentru că Lucky Studio este un studio corect, serios şi profesionist.

 

         

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.