Lucky Studio îți oferă la angajarea în videochat Pachete Bonus de la 1.720 până la 38.880 lei

0
1133
Lucky Studio

 

       Cum ar fi dacă ai putea să lucrezi cât timp ai vrea, să primeşti bonus de angajare şi să fii plătită şi bine pentru asta? Dacă ai facultate, şcoală, dacă eşti mămică sau ai o familie de îngrijit, dacă ai foarte puţin timp sau pur şi simplu vrei să munceşti mai lejer, Lucky Studio ţi se potriveşte.

De fapt, Lucky Studio se potriveşte oricărui tip de femei, oferind un job stabil, avantajos şi foarte lejer. Am început să lucrez la Lucky Studio din timpul facultăţii, iar între timp am făcut şi un copil, dar după ce am născut am revenit aici. Faptul că lucrez de atâta timp şi nu vreau să renunţ este o dovadă a mulţumirii de care am parte.

Cele mai bune venituri cu videochatul Lucky Studio

          Lucky Studio Iaşi a fost alături de mine în cele mai grele momente din timpul facultăţii. Când nu puteam plăti chiria, taxele şi restul cheltuielilor, o lună de muncă la Lucky Studio a fost de ajuns pentru a rezolva aceste aspecte. Mai ales că am primit şi bonusul de angajare de 10.000 de lei. Dacă aş fi mers la un alt job sau la alt studio de videochat, nu aş fi reuşit să rezolv situaţia la fel de bine.

Însă, fiindcă Lucky Studio Iaşi dispune de un sistem de plată la zi, am reuşit să obţin bani zilnic. Nu mi-am mai făcut griji pentru ziua ce va urma, pentru că aveam tot timpul bani la mine. Iar acest lucru l-am găsit numai la studioul acesta, fiind primul din România cu asemenea avantaje.

Sumele zilnice pe care un model Lucky Studio le poate câştiga variază între 300 şi 800 de lei, uneori 1.000 de lei, iar cu puţină determinare, se pot face şi până la 5.000 de lei pe zi. Au fost câteva zile în care am câştigat şi eu peste 4.000 de lei pe zi, datorită admiratorilor fideli care mă vizitau. Dar, în general, câştigam cam 630 de lei pe zi. Ceea ce era mai mult decât suficient pentru mine pentru a trăi confortabil.

După ce am terminat facultatea, la câteva luni am născut şi am mai putut lucra doar câteva luni. Când copilul nu mai avea atât de multă nevoie de îngrijirea mea, am luat o bonă cu banii de la Lucky Studio şi am revenit la studio. Partea bună era că puteam renunţa când doream şi tot aşa puteam să revin. Mi-a plăcut la studio faptul că mi-au înţeles situaţia şi mi-au fost aproape. Copilaşul meu este cel mai fericit acum pentru că are tot ce îi trebuie datorită lui Lucky Studio Iaşi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.