AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio îți oferă bonusuri de la 1.720 până la 38.880 de...

Lucky Studio îți oferă bonusuri de la 1.720 până la 38.880 de lei

Cea mai plăcută experienţă din câte am avut este cea de la Lucky Studio Iaşi. Dacă aş putea da timpul înapoi, aş alege de sute de ori acelaşi studio: Lucky Studio. Cele mai frumoase lucruri de care am parte le datorez acestui studio, care este cel mai bun din ţară.

Bonusurile de angajare ale unui model de videochat de la Lucky Studio sunt pur şi simplu … nemaipomenite! Libertatea de care am parte la studio s-a simţit încă din primele momente, când mi s-a dat posibilitatea de a-mi alege singură un bonus de angajare. Te întrebi cum? O să îţi explic în câţiva paşi simpli. Lucky Studio mi-a oferit o varietate de avantaje printr-un simplu contract. În funcţie de durata acestuia, bonusul de angajare este tot mai mare. Adică, dacă aleg un contract de o lună, bonusul de angajare este de 1.720 de lei. Daaaaar, dacă aleg un contract pe-o durată de 3 ani, Lucky Studio îmi oferă 38.880 de lei. În orice mod ar fi fost, alegerea era mereu a mea. Această libertate de decizie oferită încă de la început mi-a conferit siguranţă şi încredere în mine.

Nu am ştiut de la început cât o să lucrez la Lucky Studio, dar nici un contract prea scurt nu îmi doream. Aşadar, am ales un contract de 2 ani, din care am beneficiat de un bonus de 26.530 de lei. De pe urma acestui contract m-am ales cu 6.250 de lei în mână, după 30 de zile lucrate, iar restul de 20.280 investiţi în:

– Machiaj şi coafură, timp de 2 ani, în fiecare zi înainte de a intra în camera de muncă. Acestea erau oferite de femei profesioniste, care se ocupau în detaliu de aspectul meu.

– Accesorii specifice videochatului, care mi-au uşurat foarte mult munca.

– 4 şedinţe în care mi-a fost schimbat look-ul, la fiecare 6 luni. Aceste schimbări de look au fost benefice pentru câştigurile mele, deoarece aduceam mereu ceva nou. Astfel, partenerii de conversaţie nu se plictiseau niciodată.

– 6 şedinţe foto prin care mi-a fost promovată imaginea în cel mai profesionist mod. Cele mai bune femei fotograf s-au ocupat de portofoliul meu de fotografii. În final, acesta a avut un rezultat uimitor, reuşind să atrag mult mai mulţi admiratori.

– transport gratuit, de la studio până acasă şi invers. Lucky Studio a avut grijă să fiu mereu în siguranţă, punându-mi la dispoziţie o şoferiţă care să mă conducă mereu.

Este o listă lungă, pe care încă nu am terminat-o, beneficiile fiind multiple alături de Lucky Studio. Nu am reuşit şi nu o să reuşesc să cuprind vreodată într-un text toate avantajele de care profit, însă pot asigura servicii de cea mai bună calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img