Lucky Studio îți oferă banii la zi

0
1183
lucky studio

 Încep prin a spune cum a fost prima mea zi în cadrul Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iași și din ţară. Eram undeva după primul meu an de facultate când am ajuns să aplic pentru un job ca şi moderator videochat. La început nu am înţeles eu ce înseamnă să fii în contact permanent în faţa camerelor, dar mai apoi managera de la Lucky Studio mi-a explicat.

Încă de la interviu am fost întrebată ce viziune am pe termen lung. De multe ori am spus că îmi doresc un job uşor şi bine plătit. Cine nu îşi doreşte asta? Şi eu mi-am dorit. Acum am ajuns să am. Cum? Păi, mi-au schimbat tunsoarea, m-au vopsit şi mi-au făcut părul ca la o şedinţă de înfrumuseţare ca la salon. Asta a fost meritul lor. Iar eu pot doat să fiu mulţumită de noua mea înfăţişare care este mai mult decât wooww.

După orele de înfrumuseţare, au urmat orele de chat efectiv. Ce pot să spun? Nici nu am simţit cum a trecut timpul. Apoi, la final a urmat şi plata. Bineînţeles că am fost plătită pentru cele 8 ore. Ceea ce a intrat în buzunarul meu a fost o sumă de aproape 390 lei. Cum vi se pare această sumă? Mie una mi se pare incredibilă pentru efortul pe care l-am depus. Niciodată nu mă gândeam că aş putea face bani atât de uşor în atât de puţin timp.

Desigur, aceasta a fost şi o încurajare din partea celorlalte fete modele de videochat din cadrul Lucky Studio. Plata la zi este un concept incredibil pentru mine. În felul acesta, mă asigur că am în fiecare zi bani în buzunar să îmi cumpăr ce doresc sau să mănânc ce îmi pofteşte inima.

Tot managera de la Lucky Studio mi-a spus că pot să îmi verific în timp real câştigurile mele, dar şi corectitudinea plăţii. Adică ele îşi doresc ca fiecare model să fie mulţumit de efortul pe care îl depune. Atenţia aici este răsplătită nu doar prin complimente sau beneficii, ci şi prin bani reali.

Pe lângă aceste câştiguri în bani, cu plata la zi, am înţeles că am parte şi de alte avantaje. Aici intră şi programul de lucru flexibil, schimbări de look, lecţii de engleză, şedinţe foto gratuite sau cursuri de sport. De altfel, şi transportul gratuit este ceva ce îşi merită toată atenţia ca şi avantaj de a fi  model  la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.