Lucky Studio îți aduce o mulțime de bani din seducția online

0
1343
lucky studio

 

Uneori viaţă ne dă numai lovituri, dar asta nu înseamnă că nu ne găsim modalităţi de a o învinge. Până nu demult nu credeam în aşa ceva: să munceşti online pentru un ban. Mi se părea incredibil să faci acest lucru. Nici nu credeam că poţi să fii atât de bine plătită. În mintea mea, rulau o mulţime de ştiri despre oameni care au fost păcăliţi.

Poate că atunci a venit timpul, când Sorana, o prietenă de a mea, mi-a spus de Lucky Studio. Prin intermediul ei am ajuns să lucrez la cel mai bun studio de videochat din ţară. Este ideal pentru mine, aucm simt că mă regăsesc.

Viaţa mea în format web

Cu toţii ştim că internetul aduce noi oportunităţi de învăţare şi de câştig. Internetul şi mediul virtual sunt şi şansa mea să câştig bani frumoşi. Este o meserie decentă. Este o meserie plăcută. În scurt timp am ajuns să iubesc ceea ce fac. Acum nimic nu mă mai deranjează. Am lăsat toate inhibiţiile şi am dezvoltat o listă lungă de admiratori în portofoliul meu.

La fel cum dezvolţi o afacere, dezvolţi şi încrederea în tine. Alături de Sorana, am păşit prima dată în clădirea celor de la Lucky Studio. Managera mi-a dat voie să stau alături de o fată de la training, ca s-o observ pe Sorana. Recunosc că unele momente chiar mă amuzau. Așa am regăsit pofta de viaţă, încrederea, relaxarea.

După acea zi, am optat şi eu pentru un contract de o lună de zile cu Lucky Studio. Ce e drept, câştigam la început între 150-350 lei pe zi. Sorana, pe de altă parte, lua zilnic între 500-800 lei. Asta nu m-a descurajat. Eram la început. Viaţă mea web a ajung să fie spusă şi dincolo de monitoarele partenerilor mei de conversaţii. Cel mai mult îmi place acum că pot fi cine vreau eu să fiu în fiecare zi.

De obicei îmi place că mediul online să îmi ofere şi mie modalităţi inedite de a mă distra, de a mă relaxa şi de a învăţa. Mai apoi, am auzit că trebuie să învăţ o limbă străină. Ce noroc pe mine! Lucky Studio îmi dădea şansă să învăţ engleza sau franceza la un nivel mai mult decât conversaţional. Am luat şi acest avantaj cu mine în mediul online. Odată cu acesta, lista admiratorilor mei a crescut şi implicit banii câştigaţi zilnic. Dacă trebuie să îi mulţumesc cuiva pentru viaţa prezentă şi pentru traiul mai mult decât decent, atunci voi spune: „mulţumesc Sorana! Mulţumesc Lucky Studio!”. Sper ca prietena mea va şti acum cât de importantă este prezenţa ei în viaţa mea. Julia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.