Lucky Studio îmi oferă libertate totală de muncă

0
1287
lucky studio

De multe ori am ajuns să spun şi altora că un job în videochat este un job ca oricare altul, numai că aici câştigi mai mulţi bani. De ce se întâmplă acest lucru? Tocmai pentru că sunt o mulţime de persoane care caută compania unei femei pentru a se relaxa. Din acest motiv a sta conectată la internet în propria mea cameră de chat este deja un lux. Efectiv nu trebuie decât să fiu acolo pentru admiratorii mei online.

De la bun început, Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea să aleg profilul pe care doresc să lucrez. Am avut de ales între profilul adult şi non-adult. Ce înseamnă pentru voi aceste cuvinte? Mai exact, această diferenţă constă în păstrarea sau nu a vestimentaţiei pe tine. Dacă eşti dezinvoltă ca mine, optezi pentru profilul adult.

O altă parte importantă dacă optezi pentru profilul de non-adult în videochatul Lucky Studio este să ştii la perfecţie o limbă străină. În cazul în care lucrezi şi tu pe non-adult trebuie să înveţi limba engleză foarte bine. Până şi această opţiune îţi este oferită gratuit la semnarea unui contract de muncă cu Lucky Studio. De altfel, pentru aceste site-uri trebuie să fii machiată şi aranjată, să fii comunicativă şi să poţi discuta orice. Mai mult, răbdarea de a comunica cu orice admirator este importantă. În plus, indiferent de profil, Lucky Studio îţi oferă make up şi coafură gratuite. Tot ce trebuie să faci este să intri în echipa Lucky Studio, cum am făcut şi eu.

Iar dacă faci acest lucru, ai şi mai mulţi bani. Profilul adult îţi dă posibilitatea să faci orice îţi doreşti tu. Dacă vrei să dansezi, dansezi, dacă vrei să faci show, faci. Nimeni nu îţi impune restricţii. Eu de multe ori ţin cont şi de ideile sau dorinţele prietenilor şi admiratorilor mei online. Mulţi dintre ei îmi dau şi sfaturi şi deşi le învăţ şi eu, îmi plac. Spre surprinderea mea, nu sunt obligată să folosesc şi alte accesorii atunci când optez pentru profilul adult.

Fie că stau pe partea de adult sau pe cea de non adult, bani oricum câştig. Am zile când plec acasă cu sume între 300 şi 800 lei, pentru un program lejer pe care mi-l fac singură. Lucky Studio este libertatea mea. Lucky Studio este prietena mea şi în acelaşi timp este profesoara mea. Învăţ o mulţime de lucruri care mă ajută să me descurc şi în viaţa din spatele programului super flexibil de la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.