AcasăConfesiuni modeleLucky Studio îmi garantează un salariu de 4.500 de lei din...

Lucky Studio îmi garantează un salariu de 4.500 de lei din videochat

 

 

Înainte mă străduiam zi de zi la tot felul de joburi pentru a primi maxim 1.000 de lei. Dar cu Lucky Studio, am parte de distracţie în timp ce sunt plătită cu 4.500 de lei lunar.

Sunt model de videochat la Lucky Studio de 6 luni şi mă pot declara mai mult decât satisfăcută. Totul a fost foarte simplu: să semnez un contract pe o durată pe care eu am ales-o şi apoi să mă simt bine având conversaţii cu admiratorii mei online. Pentru simplul fapt că discutam pe internet, eu am primit garantat 4.500 de lei. Au mai fost şi alte metode de plată, cum ar fi procentajul, care ajungea la 80% din câştiguri. Însă, pentru mine 4.500 de lei erau de ajuns pentru tot ce mi-am propus.

Cu aceşti bani, ştiu că pot duce o viaţă liniştită, fără grija zilei de mâine. Mai ales când eu nu trebuia să mă preocup de alte cheltuieli precum machiajul, transportul sau alte lucruri de acest gen. Lucky Studio mi-a oferit servicii create special pentru femei, pentru a putea economisi. Printre aceste servicii este şi machiajul şi coafura zilnice, dinainte de a intra în contact cu partenerii mei online. Printre acestea, sunt incluse şi transportul gratuit de la studio acasă, şi cursuri de limba engleză şi franceză.           Deci, în cazul în care unei fete nu îi place domeniul şi vrea să renunţe, poate să facă asta, dar va rămâne cu multe lucruri învăţate.

Dar, după părerea mea, nu cred că există vreun model aici care ar vrea să renunţe la o viaţă aşa bună pe care Lucky Studio o oferă. Cine ar vrea un alt job, când aici are tot confortul? Eu personal, nu am mai avut un job unde să am propriul meu spaţiu de muncă, amenajat ca în filme. Ca să nu mai spun de atmosfera plăcută care este în jur, atât printre modele, cât şi printre personalul de la Lucky Studio.

La toate aceste câştiguri, se mai adaugă şi un program flexibil, pe care îl pot schimba după cum îmi cere inima. Pot schimba şi camerele de unde să fac videochat, cât şi tipul de profil de pe care lucrez. Există cel adult şi cel non-adult. Oricum ar fi, ambele aduc profit.

Un ultim detaliu este acela că deşi este 100% legal, nu înseamnă că nu mi se respectă identitatea şi intimitatea. Astfel că, beneficiez de confidenţialitate şi discreţie din partea lui Lucky Studio. Este, cu siguranţă, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img