Lucky Studio îmi dă fluturi de magie

0
1203
lucky studio

Când am început să lucrez pentru Lucky Studio nu mi-am imaginat că fiecare zi o să fie cu pulbere de magie. Acum, după un an de zile, încă mai simt fluturii primei mele zile de muncă cu videochatul ieşean. Eram o fire plăpândă, care încă credea în romanţe şi în ceea ce îi spuneau alţii. Acum, sunt în mare parte mai puternică, însă nu mi-am pierdut credinţa în fluturi.

Deşi, pentru unii fluturii trăiesc doar o zi pe pământ, pentru mine au trăit un an. Încă mai trăiesc. Am eu grijă de asta cu fiecare zi lucrată pentru Lucky Studio. Să vă spun ceva din zilele mele trecute de muncă.

Pentru că programul meu este super flexibil, săptămâna trecută am zis să optez pentru o tură de noapte. Libera alegere a fost a mea şi mi-a fost permisă de Lucky Studio. Spre deosebire de turele de dimineaţă, sau cele de după-amiază, tura de noapte începe la ora 22 sau la 23. Aici, consider că mă regăsesc. Nu ştiu de ce, dar am parte de mai mulţi fluturi ca niciodată.

Ştii cum te simţi la primul sărut? Ei, aşa mă simt şi eu când întru online. Atunci când după minute de conversaţie ajung să cunosc o anumită persoană, îmi fac o mulţime de scenarii. Unele din ele se adeveresc. Să nu mai spun că, atunci când sunt complimentată minute în şir, mă simt de parcă aş pluti pe un nor. Dacă nici asta nu e magia fluturilor din stomac, atunci care să fie?

Lucky Studio mă lasă să lucrez câte ture pe săptămână îmi doresc. În felul acesta îmi câştig şi banii. Am undeva între 300 şi 800 lei pe zi. E ceva ce nu pot să obţin în altă parte. Iar atunci când adun mai mulţi bani şi îmi răsfăţ poftele, fluturii mei sunt ca la prima iubire. Cu toţii am iubit în viaţă, însă acum iubesc şi videochatul din Iaşi, Lucky Studio, într-o altă măsură. Este pentru mine cel care îmi acordă flexibilitatea de care am nevoie.

Chiar şi după atâtea ture de muncă într-un an de zile, încă mai simt fiorii din stomac. Fiecare conversaţie cu admiratorii mei este unică; iar atunci când optez şi pentru profilul adult, am parte de mai multe experienţe plăcute. Emoţii împărtăşite, gânduri spuse, dar şi vorbe de alint sunt ceea ce primesc din partea celor cu care conversez. Nicicând nu am putut să transcriu în cuvinte, ca acum, ceea ce simt atunci când lucrez în mediul online. O fac doar mulţumită lui Lucky Studio. Acesta mi-a lăsat fluturii să plutească constant un an de zile. Oare la anul vor mai pluti? Poate voi alege şi alte destinaţii pe care le voi parcurge alături de Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.