Lucky Studio Iaşi te conduce în lumea luxului

0
1320
lucky studio

         Se spune că este foarte greu să ai o viaţă aşa cum ţi-o doreşti, pentru că planurile mereu îţi sunt date peste cap. Ei bine, cu Lucky Studio nu a fost aşa. Nu am primit doar o viaţă lipsită de griji, am primit mult mai mult de atât.

Nu o să regret nicio clipă momentul în care m-am decis să semnez contractul cu Lucky Studio şi să devin model de videochat. Deşi, la prima vedere, pare un domeniu complicat, este cea mai uşoară metodă de a face mulţi bani. Am văzut mereu cât de ambiţioase pot fi femeile, aşa că, fiind un job specific femeilor, nu văd nimic greu în asta. O femeie poate ajunge oriunde îşi propune. La fel am ajuns şi eu cu Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Gândind la rece, de ce nu ar fi uşor? Am parte de un confort la cel mai ridicat nivel. Toate camerele de la Lucky Studio sunt amenajate în aşa fel, încât femeile să se simtă acasă. Ştiai că “acasă” pentru femei, înseamnă de fapt lux? Aşa este camera mea … şi toate camerele de aici. Mobilierul cu care sunt amenajate este premium, cu cele mai fascinante picturi pe pereţi şi cea mai modernă aparatură.

Singura satisfacţie nu era doar luxul de care eram înconjurată, ci şi banii de care beneficiam. Mi s-a oferit un salariu fix de 4.500 de lei sau comisionul din studio care începea de la 50% până la 80%. Neştiind cât o să câştig, am ales salariul fix pentru o lună.

Nu pot să descriu câtă relaxare şi bună dispoziţie aveam în fiecare zi la muncă. Nu a existat zi în care să vin supărată, nu aveam cum. La Lucky Studio sunt numai femei prietenoase şi amuzante, cu care poţi discuta oricând. Într-un asemenea mediu, nu ai cum să simţi problemele.

Pe lângă înţelegerea şi susţinerea de care beneficiam din partea fetelor şi echipei Lucky Studio, mai sunt şi partenerii mei. Uimirea mea a fost să dau peste adevărate caractere cu care să pot conversa şi cu care să petrec timp de calitate.

Auzind că modelele celelalte au ajuns şi la câştiguri de peste 500 de lei pe zi, după o lună am vrut şi eu banii de pe comision. Mi-am spus că nu am ce să pierd, aşa că am încercat. Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzător! De la cei 200 de lei pe care i-am făcut în primele zile, am depăşit într-un timp record suma de 600 de lei pe zi.

Ce îmi pot dori mai mult de la viaţă? Am parte zi de zi de tot ceea ce pofteşte inima mea. Nu am de gând să renunţ la Lucky Studio niciodată!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.