Lucky Studio Iaşi, sprijinul permanent al unei femei independente

0
1259
lucky studio

         Vreau să mulţumesc încă de la început pentru tot ce a făcut Lucky Studio pentru mine. Cel mai mare sprijin pe care l-am putut primi vreodată din partea cuiva l-am găsit în acest studio. A fost emoţionant să fiu ajutată de un studio de videochat mai mult decât de cei apropiaţi. Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, este familia mea acum.

Când am intrat în lumea Lucky Studio, nu mă aşteptam să fiu întâmpinată de nişte oameni atât de minunaţi. Peste 120 de modele care sunt mereu zâmbitoare, binevoitoare şi amabile. La fel şi tot personalul de femei de la Lucky Studio. Sunt femei extraordinare care mă respectă şi mă apreciază. Nu am ce să cer mai mult de la un job decât o atmosferă atât de călduroasă precum asta.

Managera, cu braţele deschise m-a condus către biroul ei, unde am semnat contractul legal de muncă. Ştiam din start ce îmi oferă contractul de muncă pe o durată de un an. M-am informat şi eram conştientă că o să primesc 13.480 de lei bonus, din care 2.000 direct în mână. Ceilalţi 11.480 sunt sub forma unor servicii de care eu am beneficiat pe durata contractului. Este vorba de beneficii precum make-up, şedinţe foto, coafură, şi tot ce ţine de îngrijirea feminină. Pe de altă parte, au mai fost şi lecţiile gratuite de limba engleză şi franceză, plus transportul gratuit.

Am avut onoarea de a fi tratată precum o regină adevărată şi să îmi aleg singură programul, cât şi grila de salarizare. La un program atât de flexibil, evident că am dorit cât mai multe ore de lucru. Voiam să fiu cât mai mult în preajma lui Lucky Studio Iaşi.

Bineînţeles că nu am fost lăsată de capul meu şi am primit un training prin care să învăţ tot despre videochat. Am fost cât mai ascultătoare şi am învăţat foarte repede, pentru a nu pierde timpul. În propria mea cameră, pe care o puteam schimba în fiecare zi, aveam parte de intimitate. Astfel, puteam să vorbesc cu partenerii mei aşa cum doream. Puteam dansa, puteam face orice. Nimeni nu mă oprea din nimic şi nici nu mi se interzicea ceva anume. Libertatea mi-a fost dată din prima clipă.

Ca o dovadă a prieteniei şi profesionalismului, Lucky Studio mi-a oferit confidenţialitate şi discreţie în ceea ce priveşte jobul meu. În acest fel, m-am simţit mereu protejată.

Mai trebuie să menţionez că am ajuns să câştig între 500 şi 700 de lei pe zi în doar 2 luni? Era evident, având în vedere că mă aflu în cel mai bun studio care se ocupă în detaliu de modele. Şi nici măcar nu am lucrat pe profilul adult, ci pe cel non-adult.  Sprijinul alături de Lucky Studio a luat un alt chip pentru mine, sub forma iubirii. Consider că Lucky Studio îmi oferă iubire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.