Lucky Studio Iaşi  e studioul de videochat cu cele mai fericite angajate

0
1166
Lucky Studio

Îţi pot spune că sunt una dintre angajatele fericite de la studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi. Deşi nu am prea mult timp de când lucrez aici, pot spune că videochatul mi-a schimbat viaţa. Nu este prima mea experienţă ca model în acest domeniu. Am mai lucrat şi în altă parte, însă m-au dezamăgit condiţiile de lucru. În schimb, la Lucky Studio parcă redescopăr acest domeniu de activitate. Aici totul respectă legea şi trebuie să îţi spun că am numai colege. Este atât de plăcut să te ştii doar printre femei ca şi tine, fără să îţi fie jenă de vreun bărbat care te-ar putea deranja.

Asta îmi doream cel mai mult de la jobul meu. Discreţie, intimitate şi un mediu de lucru plăcut. Pot spune că cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla este faptul că lucrez alături de alte femei. Întreg personalul este alcătuit din tinere şi doamne de până în 40 de ani. Nici nu ai cum să nu-ţi faci prietene aici, printre modele, printre celelalte angajate sau chiar în managera studioului ieşean. Îţi spun eu, se merită să intri ca model aici, pentru că ai parte numai de beneficii, şi foarte puţine obligaţii.

De asemenea, condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti nu sunt cine ştie ce. Trebuie să fii comunicativă, să ştii să porţi discuţii în limba engleză şi să ai un fizic plăcut, care să atragă atenţia. Oricum, nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu felul în care vei arăta în fiecare zi, la muncă. Lasă-mă să îţi spun că vei fi machiată, coafată şi îngrijită de profesioniste în acest sens. Studioul Lucky Studio Iaşi are printre angajatele sale, şi 6 domnişoare make-up artist, care te înfrumuseţează odată cu fiecare tură de lucru.

Experienţa nu îţi este necesară neapărat, pentru că se acceptă şi femei care sunt la început. Pentru asta, eu nu am avut nevoie de pregătire în domeniu, dar tu poţi avea. Cum? Există doamne şi domnişoare care se ocupă de tine, ca să ştii ce trebuie să faci. Chiar managera de studio poate să îţi dea câteva sfaturi, însă de obicei există trainere în acest sens. Nu trebuie să îţi faci griji că vei da peste vreun bărbat dacă vei lucra de la studio. Aici, aceştia nu sunt acceptaţi, nu li se permite să intre. Pe toate posturile sunt acceptate şi angajate doar femei de toate vârstele, care ajută la organizare.

Noi toate suntem fericite că lucrăm la Lucky Studio. Vrei să simţi şi tu aceeaşi stare frumoasă? Vino la noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.