Lucky Studio Iaşi – Beneficiile unui contract de 3 ani

0
1317
luckystudio.ro

Avantajele alături de Lucky Studio sunt numeroase, mai ales atunci când e vorba de un contract de angajare de-o durată lungă. În cazul meu, am semnat un contract în videochat pe o perioadă de 3 ani cu Lucky Studio. Acei 3 ani s-au împlinit anul acesta, când am semnat un alt contract, asta însemnând că am fost mulţumită de serviciile lor.

Când am semnat contractul, am avut multiple lucruri de pe urma carora m-am ales cu beneficii:

– Cursuri de limba engleză şi franceză timp de un an, pentru perfecţionare şi cunoaştere. Limbile străine mă ajutau în comunicarea cu admiratorii mei, care erau din Statele Unite, Franţa, Anglia, Canada şi aşa mai departe. Era necesar să ştiu măcar o limbă străină la perfecţie, pentru a-mi uşura propria muncă. Lucky Studio m-a ajutat cu asta.

– Transport gratuit timp de 3 ani, în care eu eram condusă acasă de o şoferiţă de la Lucky Studio, care mă aducea înapoi la studio în zilele de muncă. În acest mod, mă ştiam mereu în siguranţă. Plus că am scăpat de stresul din autobuze şi metrouri, la fel şi de cheltuielile în plus pe transport.

– Pentru promovarea imaginii mele şi pentru câştiguri cât mai multe, Lucky Studio mi-a realizat un portofoliu format din 9 şedinţe foto. Acestea au fost făcute de profesioniste, care mi-au scos imaginea în evidenţă şi mi-au conturat trăsăturile foarte frumos.

– Coafură şi machiaj în fiecare zi înainte de a începe lucrul. Deoarece aspectul fizic cât mai îngrijit este foarte important, Lucky Studio mi-a asigurat profesioniste pentru asta. Ele s-au ocupat în detaliu de tot ce a însemnat aspectul meu şi m-au ajutat să arăt cât mai bine pentru partenerii mei de conversaţie. Am fost scutită de plimbările la saloane şi orele interminabile de aşteptare.

– Accesorii specifice videochatului. Nu trebuia eu să mă duc să cumpăr diferite accesorii, pentru că Lucky Studio mi le punea întotdeauna la dispoziţie.

– 6 şedinţe de hair&beauty, în care mi-am schimbat complet look-ul, de la păr vopsit şi tuns, până la unghii false. Pentru a nu fi aceeaşi mereu, cu riscul de a crea monotonie în jur, Lucky Studio m-a ajutat să aduc mereu schimbări WOW la mine.

În timp ce eu am beneficiat de toate aceste lucruri, mi-am primit şi bonusul de angajare în valoare de 10.000 de lei, aşa cum mi s-a promis. Aceştia i-am primit după 30 de zile lucrate şi am fost foarte mulţumită că Lucky Studio se ţine mereu de cuvânt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.