Lucky Studio este sprijinul tău zi de zi

0
1213
lucky studio

Multe dintre femei nu apreciază așa de mult jobul de model în videochat. Însă, atunci când ai prietene care să îţi explice ce şi cum să faci, cum am şi eu, totul îţi este mult mai uşor. Eu am cunoscut-o pe Angy, un model de videochat de la Lucky Studio din Iaşi. Am întâlnit-o acum câteva luni, după ce am terminat cursurile universitare. Tot ea mi-a propus un loc de muncă part time la studioul premium din Iaşi, Lucky Studio, care este cel mai bun studio din ţară. Asta mi-am confirmat şi singură.

Ce am învăţat împreună cu Lucky Studio?

În primul rând am învăţat şi de la Angy şi de la alte modele că nu trebuie să arunci hainele de pe ţine pentru a avea mai mulţi bani, cum la fel de bine poţi să ai bani şi cu hainele pe tine. Este un lucru pe care cei de afară nu îl înțeleg prea bine. Încă din primele zile, când am învățat câte un pic din tainele videochatului, Lucky Studio mi-a dat libertatea să fiu cum vreau.

Desigur că şi programul de lucru te avantajează. Vii la orice tură vrei şi câte zile pe săptămână vrei. Mai mult de atât ce îţi poţi dori? Bineînţeles că bani. Aceştia bani vin prin ceea ce oferi tu studioului de videochat Lucky Studio şi ceea ce primeşti în schimb. Desigur, nimeni nu îţi impune un timp de lucru, aşa că vei decide singură cât stai online, cum o fac şi eu. În unele zile mai libere stau câte 4 ore, iar în altele câte 8.

Mi-a plăcut la Lucky Studio din Iaşi libertatea. Astfel am fost liberă, la fel ca şi alte modele de videochat, să mă păstrez îngrijită. Ce a însemnat aceasta? În primul rând o coafură diferită şi o nouă culoare a părului. Se spune că atunci când o femeie vrea să facă o schimbare în viaţa sa, începe cu aspectul fizic al feţei, la fel ca mine. Desigur, dacă nu vrei să te tunzi şi să te vopseşti pentru că ţii la părul natural, poţi să optezi pentru o altă serie de servicii puse la dispoziţie de videochatul Lucky Studio. Aceste servicii bonus includ manichiură, pedichiură, masaj, solar sau sport. Aspectul îngrijit te ajută întotdeauna să atragi mai mulţi parteneri de conversaţii şi să îţi pui un ban în buzunar.

Încă o condiţie pentru care Lucky Studio este o şansă bună de a reuşi este aceasta: în videochat nu e ca în modeling şi anume: a avea anumite dimensiuni sau o înfăţişare anume nu este o condiţie. Indiferent de statură, mărimea la haine sau de aspectul fizic, Lucky Studio îţi va oferi mereu un loc în cadrul acestei familii. Sună bine, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.