Lucky Studio este singurul job în Iaşi la care poţi câştiga zilnic peste 150 de lei

10
2153
model videochat

        Este foarte probabil ca tu să ştii deja despre aceste sume pe care Lucky Studio le oferă ca şi venituri, pentru că tot Iaşiul este plin de afişe care spun asta. Deja este bine ştiut şi de pe forumul Lucky Studio că acesta este singurul loc de muncă din Iaşi, dar şi din România, în care plata este una la zi.

Aşa cum bine ştii şi tu, aceste afişe se referă la venituri zilnice între 300 şi 800 de lei. Dovada că acesta este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară este tocmai aceea că aceste sume sunt reale, iar că fetele chiar câştigă atât, uneori poate şi mai mult.

model videochat

Am câştigat 170 de lei în prima zi de videochat la Lucky Studio

Sunt fete care nu au experienţă în videochat, dar care îşi doresc din inimă să câştige mulţi bani. Aceste fete încep de la un câştig de aproximativ 150 de lei zilnic, dar nu este ceva bătut în cuie. De exemplu, a fost o fată care a câştigat la Lucky Studio chiar din prima zi suma de 1.000 de lei. Într-adevăr, această excepţie a ţinut şi de norocul ei.

Dar cu multă muncă şi perseverenţă, aceste câştiguri pot fi ale oricărei fete din România care reuşeşte să prindă puţină vechime la studio. Uite… dacă ar fi să vorbim de mine, eu am câştigat în prima zi 170 de lei. Asta pentru că nu aveam experienţă. Dar nu m-am grăbit nicăieri, ci m-am bucurat de training-ul oferit de Lucky Studio.

Experienţa şi vechimea la Lucky Studio îmi aduc acum peste 600 de lei zilnic

          Poate la început am câştigat între 150 de lei şi 200 de lei la Lucky Studio, dar am evoluat şi nu am rămas la acelaşi câştig. Nimeni nu rămâne la acelaşi câştig, pentru că Lucky Studio face tot mai multe angajări în videochat tocmai pentru că se oferă şansa fiecărei fete de a evolua.

Aşadar, în primele 5-6 luni m-am bucurat de sume undeva la 200 de lei zilnic, adică un venit lunar de peste 3.000 de lei, ceea ce oricum era perfect pentru mine. Dar, partea cea mai frumoasă a venit după ce am reuşit să învăţ tot de la trainerii de la Lucky Studio, care m-au ajutat cu training chiar şi în Praga.

Serviciile gratis oferite de Lucky Studio care ar fi costat peste 10.000 de lei şi pe care ei mi le-au dăruit au fost şi ele de mare ajutor. Make-upul zilnic, cursurile de limba engleză, şedinţele foto şi luxul oferit de camerele de logare de la Lucky Studio au completat acest pachet.

Atât de complet a fost pachetul, încât am evoluat, după cum am spus, la un venit zilnic de 650 de lei, după jumătate de an în videochat. Iar evoluţia este permanentă şi continuă de când sunt la Lucky Studio.

 

 

 

10 COMENTARII

  1. Este bine atunci când ştii că ai un loc de muncă la care poţi să evoluezi, la care nu stagnezi pur şi simplu. Eu am stat mai bine de 3 ani pe un salariu de 1.000 de lei până să descopăr Lucky Studio.

  2. Este foarte adevărat tot ce ai spus tu, şi încă este sumar povestit. Dacă fetele ar şti toate beneficiile Lucky Studio şi în ce constau serviciile lor, ar veni toate numaidecât!

  3. Partea cea mai interesantă este că, în timp ce eu şi celelalte modele ne bucurăm de lux şi beneficii financiare de senzaţie, avem şi libertatea unui job aşa cum ni l-am dorit mereu.

  4. Nu m-am angajat la Lucky Studio decât de 2 luni, dar văd un viitor măreţ în acest job! Iar când văd atât de multe fete mulţumite, devin din ce în ce mai optimistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.