AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio este șansa mea la o viață mai bună

Lucky Studio este șansa mea la o viață mai bună

Indiferent de locul în care locuieşti, mereu se ga găsi o uşiţă pentru a găsi fericirea. Problemele financiare cu care mă confruntam m-au făcut să dau un nou sens vieţii mele. Şi am ales bine. Am deschis uşa pe care scria „Fericirea Soniei”. Era fericirea mea. Aşa a început viaţa mea fericită alături de Lucky Studio.

Într-o zi, cumpărăturile mele nu au mai devenit o povară. Am început să îmi cumpăr tot ceea ce îmi doream. Nu mai înduram de lipsă. Şi cred că nici nu îmi trebuia şi altceva. Eram la vârsta în care nici nu cunoscusem iubirea adevărată. Poate că viaţă mea acum începe. Sau mai bine zis, a început odată cu semnarea unui contract de muncă cu Lucky Studio din Iaşi.

Cazare în vila Lucky Studio

După ce am aplicat la un job de model de videochat, nu ştiam unde să locuiesc. Eram străină cu străzile din Iaşi şi de lumea de acolo. Aşa că, managera mi-a spus că pentru primele două luni pot sta în vila Lucky Studio. O vilă care nu este prea departe de centrul Iaşiului. Era perfect pentru mine. Cine îţi oferă un loc de muncă cinstit, un loc unde să stai şi îţi mai dă şi bani?

Cu siguranţă nu v-aţi gândit că cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară poate face acest lucru. Acum vă garantez eu. Eu am locuit în vila lor şi acum lucrez la studioul lor, care este de fapt o clădire de birouri, amenajată în stil unic.

Împreună cu Lucky Studio am găsit tot ceea ce îmi doream la anii mei. Am găsit încredere, am găsit pasiune pentru muncă şi am găsit o familie. Lucky Studio mă plăteşte la zi. Este drept, că o sumă cuprinsă între 300 lei şi 800 lei pe zi este benefică pentru oricine. Şi pentru că sunt în cunoaştere în Iaşi, mă bazez foarte mult pe colectivul de aici. Am parte de instructaj şi am parte de ore de limbă străină. Şi drept să va spun, nu am luat bacul. Nu îmi este ruşine să recunosc. Am învăţat cât am putut eu, însă subiectele erau dificile. Dar promit că, pe viitor, mă voi înscrie la o altă sesiune. Acum trebuie să mă concentrez pe mine. Să îmi pun la punct detaliile din viaţa mea, asta vreau.

Lucky Studio îmi oferă atenţie, implicare, confidenţialitate şi mă plătesc bine. Pot să spun că lipsa luxului din copilărie îmi este recompensată acum, mulţumită Lucky Studio din Iaşi. Lucky Studio este cel care face fericită femeia din mine prin adoraţie, venerare şi apreciere. Lucky Studio este ceea ce mi-am dorit de mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img