Lucky Studio e singurul studio de videochat din Iasi unde pot castiga toti banii la zi

6
1617

Cel mai tare m-a interesat sa gasesc un job in Iasi unde sa pot castiga bani in fiecare zi, pentru ca numai asa ma puteam descurca. Eram si cu facultatea si cu alte cursuri la care ma inscrisesem, si-mi trebuiau multi bani, dar si un job cat de cat usor, care sa-mi permita sa-mi fac un program de munca lejer. Cu Lucky Studio am avut norocul sa gasesc aceste lucruri.

Fiindca eram mai mereu pe fuga, nu-mi permiteam sa lucrez mai mult de 7 ore pe zi si nici pe aceeasi tura mereu. Ba aveam una alta de facut, ba mai aveam cate un examen si nu aveam mereu timp, dar de bani chiar aveam nevoie. Am cautat foarte mult timp un job in Iasi care sa se potriveasca tuturor cerintelor mele si Lucky Studio s-a dovedit a fi compania perfecta.

Dupa interviul la Lucky Studio, am realizat ca videochatul mi se potriveste

Ajunsesem sa cred ca am niste cerinte un pic cam absurde, dar in momentul in care am fost la Lucky Studio la interviu mi-am dat seama ca nu e asa. Am vazut ca mai sunt si joburi care-ti permit sa fii libera si sa muncesti asa cum vrei tu. La urma urmei, suntem cu totii oameni, nu prizonierii unui loc de munca. Asta nu inteleg majoritatea angajatorilor, dar femeiele de la Lucky Studio inteleg.

De asta m-am si angajat aici ca model de videochat, pentru ca aici lucreaza numai femei care imi inteleg nevoile, ma inteleg pe mine si ma sustin. Acesta este cel mai important lucru pentru mine. Asta+ faptul ca mi-am putut alege un program de munca asa cum mi-a placut, in sfarsit!

Le-am spus celor de la Lucky Studio despre programul meu incarcat si mi-au permis sa-mi aleg 7 ore de munca pe zi, 5 zile pe saptamana in ce tura de munca mi-am dorit. Adica puteam sa vin ba ziua, ba seara, ba la amiaza. Oricum doream si puteam, era bine pentru femeile de la Lucky Studio, atata timp cat sunt fericita.

Lucky Studio este singurul loc in care pot castiga zilnic peste 300 lei

N-ai idee ce bine m-am simtit cand am aflat ca la Lucky Studio pot castiga zilnic sume imense de bani. Aici sistemul de plata este unul la zi, facut in asa fel incat un model de videochat poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, poate chiar mai mult. Depinde de vointa si ambitia fiecareia. Iti dai seama? Lucky Studio este primul loc in care am intalnit acest sistem de plata la zi.

Este foarte important pentru mine sa stiu ca am un venit zilnic. Acum sunt linistita si toate lucrurile merg asa cum mi-am dorit eu. Toate datorita celor de la Lucky Studio si profesionalismului lor desavarsit.

 

 

6 COMENTARII

  1. Eu n-am mai auzit de joburi la care sa primesti banii la zi:-? Adica mai sunt angajatori care mai dau banii la zi, dar cate 50 de lei, nu 300 de lei ca la Lucky Studio :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.