Lucky Studio- de ce n-am putut să refuz oferta de 38.880 lei la contractul de 3 ani

0
1274
Lucky Studio

 

 

       Ce ţi se pare mai perfect decât să fii plătită pentru simplul fapt că vrei să te angajezi undeva? Aşa e! Lucky Studio oferă bonusuri de angajare între 1.720 de lei şi 38.880 de lei pentru femeile interesate de jobul de model de videochat. Mie mi se pare mai mult decât extraordinar să fiu plătită pentru a mă angaja undeva. Adică, raportându-mă la joburile celelalte, ce îmi oferă ele?

Un contract pe care scrie un număr eronat de ore de muncă, de pe urma căruia beneficiază angajatorul şi nu eu. Nici nu se punea în discuţie să te plătească cineva pentru că semnezi un contract! Te voi ajuta să afli cum poţi fi plătită printr-o simplă semnătura, apoi să te bucuri de venituri de peste 5.000 de lei.

Pachete Bonus de milioane oferite de Lucky Studio

          Bonus de angajare în valoare de 38.880 lei pentru contractul pe o durată de 3 ani. În cazul în care îţi doreşti stabilitate, nu vrei să schimbi jobul des şi vrei siguranţă, există contractul de 3 ani de care dispune Lucky Studio Iaşi. Prin acest contract şi prin semnarea sa, un model dispune de legalitate şi corectitudinea plăţilor. Respectarea legii este un lucru fundamental la Lucky Studio, care îşi protejează modelele în acest fel.

Din acest pachet de bonusare, eu ca şi model pot beneficia de 10.000 de lei în mână, primiţi după 30 de zile lucrate, dar şi alte servicii în valoare de 28.880 lei. Sunt sigură că o femeie nu a calculat niciodată cam cât costă câteva tratamente de înfrumuseţare pe an. Câteva ieşiri la saloane, manichiură, pedichiură, coafură şi machiaj, schimbări de look, plus transportul te pot ajunge la suma menţionată mai sus. Iar fiindcă este greu să dispui de o asemenea sumă, renunţi la îngrijirea corpului tău. Mare păcat, o femeie trebuie să fie îngrijită mereu. Eşti de acord cu mine? Tocmai din acest motiv meriţi să fii răsfăţată, iar acest răsfăţ îl găseşti la Lucky Studio.

În semn de respect şi mulţumire pentru prezenţa mea, Lucky Studio mi-a dăruit servicii de make-up în fiecare zi, mi-a garantat transportul, cât şi toate tratamentele menţionate mai sus. De la manichiură şi pedichiură, până la o nouă înfăţişare, Lucky Studio a plătit pentru toate acestea timp de 3 ani. Eu doar a trebuit să mă bucur de frumuseţea mea şi să îi las şi pe partenerii de conversaţie să se bucure. De pe urmă acestui lucru m-am ales cu 10.000 de lei şi câte 560 de lei zilnic. Frumos job la Lucky Studio, nu-i aşa?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.