AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio- cel mai bun studio de videochat din Iași și din...

Lucky Studio- cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară

 

       Dacă toate femeile ar şti câte beneficii există în lumea videochatului alături de Lucky Studio, cu siguranţă nu ar mai opta pentru un alt job decât acesta. Problema este că multe din aceste femei sunt restrânse, nu din cauză că nu îşi doresc un job în domeniu.

Cauza este alta, şi anume societatea. Din necunoştinţă de cauză, anumite persoane tind să judece orice fată activează în acest domeniu, însă nu este cel mai corect lucru de făcut. Consider că, pentru a avea o părere despre un lucru, trebuie mai întâi să încerci acel lucru pe propria piele, pentru a-ţi forma o impresie. Revenind la videochat, multe femei ar lucra la Lucky Studio dacă ar şti că nu le judeca nimeni. Ceea ce eu nu înţeleg este: de ce ar trebui să existe judecată, în primul rând?

Lumea nu ştie că tot ce fac eu la Lucky Studio este să stau pe internet şi să port conversaţii cu diferiţi oameni. Asta înseamnă videochatul în adevăratul său sens: navigarea şi socializarea pe internet. Este ca şi facebook-ul sau skype-ul, doar de ca data aceasta o femeie e plătită pentru asta. În orice caz, pentru femeile care încă au reţineri, trebuie să ştie un lucru: Lucky Studio e un studio discret. Mie, cel puţin, mi-a oferit toată discreţia şi confidenţialitatea din lume. Deşi vorbesc acum despre videochat şi nu mă deranjează că lumea află de jobul meu, tot sunt protejată.

Lucky Studio are grijă ca eu să fiu respectată pentru ceea ce fac şi îmi oferă siguranţă. Nici măcar în contractul meu nu se menţionează nimic despre videochat, pentru a-mi conferi încrederea şi siguranţa că pot lucra fără ca nimeni să mă privească dezaprobator. Încă o menţiune: contractul este 100% legal, lucru care este greu de găsit până şi la un job obişnuit.

Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie un salariu zilnic între 300 şi 800 de lei, cu bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei. Ce job mai poate face asta? Posibilitatea câştigurilor la Lucky Studio este şi de 10.000 de dolari pe lună, lucru care îl face lider al videochatului. Prin facilităţile pe care le oferă modelelor, precum programul flexibil şi dotările interioare de ultimă clasă, Lucky Studio se afirmă şi internaţional, câştigând multe premii.

De prestigiul studioului profit şi eu, pentru că sunt apreciată că sunt angajată aici. Iar pentru această apreciere, câştigurile mele sunt peste 6.400 de lei lunar. Şi pot renunţa când vreau, dar nu aş face asta, pentru că nu este înţelept să renunţ la o carieră de succes. Această carieră o poţi avea şi tu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img