AcasăPreziosaLa Preziosa sunt libera sa aleg cand muncesc

La Preziosa sunt libera sa aleg cand muncesc

Cel mai frumos sentiment din lume este acela cand stii ca esti libera sa faci orice vrei tu, chiar daca este vorba de job, de viata sau de orice altceva. Este cel mai tare sa stii ca esti liber, iar eu ma bucur de asta in fiecare zi la Preziosa. Aici am toata libertatea pe care nu am avut-o niciodata la niciun alt job in Iasi.

Lumea, atunci cand aude cuvantul “job”, se gandeste imediat la stres, agitatie si reguli stupide, care te limiteaza de cele mai multe ori. Dar eu cand spun job la Preziosa, ma gandesc imediat la relaxare, distractie si voie buna. Practic, acestea sunt calitatile care definesc un job in videochat precum cel de la Preziosa.

La Preziosa am cel mai relaxant job din Iasi

Si mandria mea este ca am avut parte de aceasta libertate din prima zi in care m-am angajat la Preziosa. De fapt, ce zic eu, din prima zi in care am fost la interviu am avut parte de libertate de alegere, asa cum n-am mai avut in nicio alta parte in Iasi. Prima mea intalnire cu femeile de la Preziosa a decurs super misto.

Acestea mi-au inteles fiecare cerinta, m-au intampinat frumos, m-au ajutat sa inteleg tot ce trebuie despre videochat si nu m-au incomodat in niciun moment. Chiar mai mult, m-au ajutat sa ma simt stapana pe mine. M-au lasat din prima sa-mi aleg ce contract in videochat am vrut, cu ce perioada contractuala imi doream mai mult.

Deci nu ma obliga nimeni sa semnez pe o anume perioada, cum se intampla de obicei. Am putut alege o luna, 3 luni, 6 luni, 1 an si asa mai departe. Iar partea misto este ca pe aceste contracte de angajare mi s-a oferit si un bonus de angajare super misto.

Castig bani zilnic din videochat fix asa cum imi place mie!

Apoi, dupa ce am discutat despre contracte, am ales o tura de munca asa cum mi-a placut, camera de logare pe care am vrut-o si plata e baza comisionului, adica posibilitatea de a castiga intre 300 si 800 de lei in fiecare zi.

Dupa ce m-am angajat, am constatat ca am parte de SI mai multa libertate, prin faptul ca nimeni nu ma deranjeaza cand fac videochat in camera aleasa de mine, nimeni nu ma cearta ca gresesc, nimeni nu-mi spune ce sa fac, ci fac totul asa cum imi place. Practic, la Preziosa castig bani asa cum vreau eu!

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read

spot_img